![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() שלום לכולם,
זה הקוד שברשותי: HTML קוד:
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js" type="text/javascript" charset="UTF-8"></script> <script type="text/javascript" charset="UTF-8"> // Let's use jQuery library: $(document).ready(function() { $(document).load("Content-Type:application/json; charset=UTF-8"); // get element with id refresh, on click do function... $('#refresh').click(function(evt){ $(document).load("Content-Type:application/json; charset=UTF-8"); // get element with id report, load content to element $('#report').load('wwww.php'); evt.preventDefault(); }) }); </script> זה מציג לי סימני שאלה במקום עברית, איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים. Last edited by EBSites; 19-01-14 at 18:02.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
תפתח את הקובץ בעזרת פנקס רשימות ותשמור אותו מחדש תוך כדי שימוש בקידוד UTF-8.
# 3 |
חבר מתקדם
|
זה לא עוזר ידידי, יש אפשרות אחרת ?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לא עוזר.. בעיה..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
אפשר לראות את העמוד כולו בכדי לבחון יותר את הבעייה?
אתה רושם סימני שאלה זה נשמע כאילו שהעמוד בכלל מקודד על 1255
וותק של 10 שנים? יש חשש!!! XooX, XoX, מבזקי חדשות, משחקים, משחקי פלאש. - מעוניין להחליף קישורים? שלח הודעה פרטית. ![]() Last edited by xoox; 21-01-14 at 19:29.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
ייתכן והבעיה אצלך בדפדפן, וודא שהקידוד על UTF8.
במידה והבעיה לא בדפדפן, ולא בקובץ - התקנת פונט חדש לאחרונה? אם כן, מחק אותו. זה קרה לי בעבר ולקח לי נצח להבין שהפונט חירבש לי את כל העברית בדפדפן.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|