![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה | אתר תוכן למבוגרים
שלום, אני מציע למכירה את האתר שלי מערכת מתכוננת ומעוצבת באופן אישי.
האתר עלה לאוויר לפני בסוף אפריל זאת אומרת שהוא פועל כבר כחודשיים. האתר מציע מגוון רחב של נושאים הקשורים לתוכן למבוגרים בלבד
ושם תוכלו להוסיף ולהסיר סקרים, להוסיף ולהסיר סיפורים, להוסיף לערוך\למחוק סרטים להוסיף ולהסיר קטגוריות לסרטים, לקבל הודעות אישיות ממפרסים או גולשים שמעוניינים ליצור קשר לגבי פרסום או כל דבר אחר באתר. להוסיף\לערוך\למחוק מודעות של ליווי באתר, כמה צפיות יש לכל מודעה מגדירים זמן מראש כמה זמן המודעה תהיה מפרוסמת ולאחר הזמן הזה היא נמחקת אלא אם כן אתם יכולים להוסיף עוד זמן שאתם מקציבים למודעה ספציפית או להוספת זמן לכל המודעות בכלליות. 3 דרגות של קידום למודעה כמה שיותר מקודמת המודעה תהיה יותר בראש הדף. וכמובן לערוך את סוגי הליווי בד"כ זה נערות ליווי לביתך מלון או דירות דיסקרטיות אתם יכולים להוסיף מסאג'ים וכו' .. לגבי הצ'אט מעוצב בצורה כזאת שכשבחורה מתחברת לצ'אט ההודעות שלה מסומנות ברקע וורוד כשההודעות של הגברים מסומנים ברקע כחול, יש אופציה שמתמשים יכולים להקליק על השם משתמש ולשלוח הודעה פרטית, צריך עוד קצת לשפר את הצ'אט הזאת בזה שזה יהבהב כשהודעה פרטית מתקבלת וכשמתחברים משתמשים חדשים, כרגע בשביל לראות משתמשים שהתחברו צריך לעשות רענן בקרוב אני יעביר את זה גם לAJAX וזה יהיה מקצועי. יש לאתר גם דף בפייסבוק שכרגע מונה מעל ל-300 לייקים מאוהדים אמיתיים. שאלות נוספות מוזמנים לשאול בפרטי, לסיפורים מתלווה גם קובץ PDF שתוכלו לעצב מעיין כריכת ספר, זה לערוך את שם הספר וזהו. מעוניינים לראות את האתר, לחוות אותו בתור משתמשים לתפעל אותו מוזמנים ליצור קשר בפרטי.. לא מתחייב לענות לכל האנשים רק לכאלה שאני אראה שהם וותיקים ואמינים פה אני יתן גישה למערכת הניהול שלי כל השאר מוזמנים לראות את האתר בלבד. אני לא חושב שמותר לפרסם פה אתרים כאלה כרגע אז רק בפרטי, ואתם מוזמנים להריץ בגוגל "סקס לייט" ולראות את האתר, שלא תגידו שאני מפרסם למטרת קידום! Last edited by MasterNetwork; 25-06-14 at 12:16.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
http://sizmedia.com/my.php?i=gnnzmldyzmnm.png
אין דמו זה אתר פעיל תקרא מה כתוב למטה איך מגיעים אליו. תרשמו בגוגל "סקס לייט" אסור לפרסם פה קישורים כאלה לפי החוקים הציעו לי עליו מחיר אחרון 1500 כרגע ואני עוד מהסס.. מצד אחד לטווח הארוך חבל עליו מצד שני חנוק לגמרי ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|