|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
דירוג מסחר: (0)
|
זקוק למתכנת נוסף ומעצב שיפתחו איתי אתר מיוחד מאוד מאוד.
שלום לכל ההוסטסים,
אני רוצה לפתות אתר מיוחד מאוד כי יש רק אתר אחד וכן רק אחד ברשת אז שמעו: זה אתר שבו אפשר לפרסם שירים משלכם לכל הזמרים/משוררים מתחילים שרוצים להתחיל להתפרסם. אולי אנחנו גם נעבוד עם אקום דרך קשרים עכשיו אני צריך עוד מתכנת שייה איתי גם כי לי לבד זה ייקח ממש ממש הרבה זמן ומעצב שאת זה לא חייב. תודה לכל מי שיעזור לי לפתוח את האתר כי הולכות להיות לו ממש הרבה כניסות יחודיות וזה באמת לפי סקר שעשיתי כי הרבה ילדים מהשכבה שלי ומהכיתה רוצים לפרסם שירים משלהם וזה לאט לאט יתפרסם ככה אז פעם אחרונה אני אומר כל מי שיוכל לתרום איכשהו בדומיין איכסון עיצוב או תכנות או פלאש שיעזור כי זה יהיה רק לטובתכם גם תקבלו פירסום באתר והמעצב יוכל גם לקבל מערכת בPHP על העבודה בנוסף לניהול. אני מחכה לפניות ובבקשה מי שממש לא רוצה להציע את עצמו שלא יכתוב כאן סתם כי זה ממש חשוב. בתודה , אביחי מנחם. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
עם אתה צריך קידוד לעיצוב מיקצועי ביותר..פרטים בחתימה
# 9 |
משתמש חדש
|
אתר אחד? ממש לא.
ובכל זאת, נניח יש רק אתר אחד כזה- אני מניח שהוא מצליח, לא? נעבור גם את זה, נניח שהוא לא מצליח..כיום אתרי שיתוף הקבצים נותנים חשיפה ענקית לאמנים מתחילים ומתקדמים כאחד, ושם יש אלפי יחודיות מדי יום. התגובה לא באה לתקוף אותך. אם אתם באמת מעוניין לפתח את התחום בישראל (אמנים מתחילים) לך על זה, אם זאת דרך להרוויח כסף..תרד מזה. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|