|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
![]() בימים אלה אני מתכנן פתיחה של פורום שהולך להיות אחד הגדולים
בפורום יהיה: vb עם רשיון!! עיצוב יחודי!! באר מבן (כנראה)או סגנון כזה דומיין co.il! מסד נתונים ענקקקק של פורום מגנט!!!! כמו שציינתי כל הדברים שהופכים פורום לגדול ואני לא מתחנן משהו קטן הושקעו בפורום הזה מאות שקלים דרושה חסות גדולה כי המסד של מגנט שוקל יותר מ500 מגה ועוד שיהיה מקום להרבה הודעות נוספות לפחות 600 מגה חסות לנותן החסות יופי בכל דפי הפורום בחלק העליון או התחתון באנר של חברת האיחסון שלו למי שמעוניין שיצור קשר בהודעה פרטית או באייסקיו 294081087 |
![]() |
![]() |
# 3 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
שהיה בהצלחה נשמח לשמוע על הפורום בפרטי...
# 4 |
חבר וותיק
|
יש לי רעיון יותר טוב בשבילך, תשקיע עוד 100 ש"ח ככה לריסלר (או איך שלא כותבים את זה) ואז במקום הבאנר המיותר של חברת האיחסון כחסות אתה תוכל להשים פרסומות של גוגל או פרסומות אחרות ולהרוויח כסף....
תאמין לי זה יצליח לך יותר בקלות מאשר חסות. יש לי כמה לינקים לאתרים שמפרסמים בתמורה לתשלום - אם אתה מעוניין אתן לך אותם בפרטי (שלח לי הודעה). בהצלחה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|