|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מנהל לפרוייקט של סניף נוסף בחו"ל
שלום לכם ,
כחלק מנסיונות ההתפתחות שלי לתחומים אחרים , אני מנסה להתפתח גם למדינות אחרות . אז ככה : אני מעוניין במנהל , מעל גיל 18 , שינהל סניף נוסף של "אקסטרים-סרב" בחוץ לארץ . ומה זה אומר ? הוא מקים אתר (באנגלית כמובן) בו יפורטו כל החבילות וכל מה שקיים כיום באקסטרים-סרב , אך העסק ינוהל על ידיו . הוא ישתתף בהוצאות השרת באופן סמלי מאוד (ייתכן שגם לא יהיה תשלום בכלל וכמובן שהשרת יושכר מחוץ לארץ ולא מהארץ ..) ויהווה נציגות לחברה . דרישות ? -מתמצא בתחום ההוסטינג בחוץ לארץ , יודע איך לבצע את הפנייה ללקוחות שם בצורה המתאימה ביותר . -בעל רמת אנגלית גבוהה מאוד (!) מדגיש גבוהה מאוד . -בעל מוסר עבודה גבוה . איני יכול לפרט יותר מדי על דפי הפורום , אך ראוי לציין כי מדובר בפרוייקט גדול ורציני מאוד שחשבתי עליו לאחרונה ולדעתי בר ביצוע .. הבעיה היא , למצוא אדם שיהיה מוכן להשקיע מזמנו וממרצו לניהול חברה . כל אדם שכזה , יכול להתפתח באופן מדהים וגם .. להרוויח סכומי כסף יפים. אם את\ה מוצאים עצמכם למתאימים , צרו קשר : אימייל - admin@extreme-serv.co.il משרד (בכל שעות היום עד השעה 20:00 בערב) 03-9509366 קו אישי : 0525538752 Last edited by Extreme-Serv; 27-12-05 at 04:07.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|