![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() אוקי, באמת הגיע הזמן שאני אגיד את הביקורת שלי על .
אני כבר מאוחסן על 3 חודשים. להגיד לכם את האמת, בחודש הראשון לא הייתי מרוצה, אבל נתתי להם ניסיון שני, ולא הצטערתי, חברה מעולה, תמיכה טובה, שרתים חזקים ויציבים, ובאמת אני לא מהילדים האלה שישר נותנים ביקורות טובות, בקשר לתשלומים, הוא לא לחץ עלי, ובאמת מגיע לו את הביקורת הזאת. ציונים מחירים: 10/10 - החברה הכי זולה שהייתי בא עד היום, ולמדתי שאפשר לשלם פחות על איכות. יציבות שרת: 9/10 -רק בגלל החודש הראשון, מאז החודש הזה השרת לא נפל אפילו פעם אחת אמינות והגינות: 10/10 - לא ניתקלתי עדיין שהם שיקרו לי. תמיכה: 10/10 - גם שהשרת עשה בעיות, הם עבדו כל הזמן בשביל לתקן אותו, סבלו את השאלות הבלתי פוסקות שלי, וגם עזרו לי בבעיות עם מסד הנתונים ציון כללי : 9/10 - הייתי נותן לכם 10 מתוך 10 אם לא היה את התקלות שהיו בחודש הראשון שורה תחתונה: שווה לקנות שם, חברה אמינה, זולה, שווה את המחיר, במידה ואתם מחפשים אחסון ארוך טווח זאת החברה. אתר החברה: www..com האתר שלי : www.comps2go.net (כרגע סגור, אין לכם מה לראות) ו www.mmorpg.co.il בקרוב. |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
ידוע...
![]()
חבר על
|
יודע, טל שעזב השאיר חברה מעולה ומאורגנת, כרגע תום מצליח להחזיק את החברה עם צוות שתומך בלקוחות ומחזיק את העסק, חברה מעולה, מניסיון.
|
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
עוד אחד לאוסף הענק שלהם...
משתמש - היכל התהילה
|
למרות שעזבתי את החברה, אגיב בכל זאת.
![]() היה כיף נורא לשרת אותך ולדאוג לתקינות השרת ולסיפוקך, בתור לקוח, בצורה הכי טובה שיש ![]() אז תודה על הביקורת, שמחתי לשרת אותך. המשך יום נעים, טל
Permanently Banned
|
ידוע ! ! ! =]
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
ידוע! מניסיוןןן טלל אחלה בנאדם ותום בנאדם מעולה!
מניסיון,מומלץ! (חבל שעזבת טל ![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
חברה מעולה אין מה להגיד!
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
צודק במאה אחוז!