|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
קניתי כרטיס טלויזיה. הצלחתי לראות דרכו, אבל ללא קול.
קניתי כרטיס טלויזיה לפני כמה ימים מוואלה שופס.
הנה המכירה עצמה: http://wallashops.co.il/shopmind_por...ion_id=1626583 אז קודם כל, המוצר הגיע מהר מאוד הייתי אומר, תוך שלושה ימים הוא היה אצלי! אז התקנתי את הדרייבר לפי ההוראות, התקנתי את התוכנה ששמה הוא: TVChamp חיברתי את הכבל הצהוב(כמו שהיה רשום), אז הצלחתי לראות את אותו הערוץ שאני רואה בממיר של יס(Yes). אבל אני לא שומע כלום. לא הבנתי לאן מחברים את הכבלים של הקול? אבל האם אפשר להעביר ערוץ דרך התוכנה עצמה ולא דרך הממיר? עוד בעיה, ניתן להקליט בפורמטים הבאים: AVI , MPEG-1 , MPEG-2 , MPEG-3 . MPEG-4 אני יכול להלקיט על כל הפורמטים אבל לאחר ההקלטה, הקובץ שוקל רק 127 קילובייט שזה כלום, ומן הסתם גם הקובץ לא עובד בכלל. מה אפשר לעשות בנוגע לזה? דבר נוסף, אני מעוניין לקבל המלצות(ואם אפשר גם לינקים) לתוכנות שניתן לצפות בטלויזיה דרך הכרטיס, והלקליט בצורה נוחה. תודה רבה מראש,
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
הקול "נלכד" על ידי תדר אחר (כלומר חיבור נוסף) קרא את ההוראות שנית.
בדוק את הגדרות הכרטיס בנוגע לבעיה שלך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אמור להיות לך עוד כבל ממש קצר, בערך 10 cm.
תחבר צד אחד לכרטיס הTV (למקום הנכון) ואת הצד השנייה ל Line In. ואז תגדיר את זה בתוכנה. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
קראתי שוב ושוב.
הנה ציטוט מההסבר שלדעתי זה מה שמסביר על החיבור של הקול: "... את חיבור הסאונד לחיבור ה AUDIO של הכרטיס או לכרטיס הקול." איך אפשר להבין משהו מהוראה שכזאת? מה הוא חיבור ה AUDIO שם? ציטוט:
עריכה: mlnn יש לי כבל כזה נראה לי. ממש קצר(לא 10, אבל קצר). אני ינסה עכשיו ויערוך שוב. עריכה שניה: לא עובד \= איך אפשר להגדיר את זה בתוכנה?
Last edited by TalGarty; 24-12-05 at 19:01.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
הLINE OUT אמור להיות היציאה לאודיו.
יבגני |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
השאלה היא, איזה מהחיבורים הוא ה LINE OUT ?
אשמח עם תסביר לפי התמונה: http://cw3.wallashops.co.il//wbl_vcs...OMETVCHAMP.jpg (ולא, לא רשום LINE OUT על הכרטיס). תודה.
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תבדוק כל פעם חיבור אחר, זה יכול להיות או שתי החיבורים הימניים ביותר, או החיבור השמאלי (ליד הזה של הטלוויזיה).
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
מן הסתם כבר ניסיתי את כולם וזה לא עובד \=
כנראה שהבעיה היא בכרטיס קול אבל לא משנה כרגע. אני אשמח אם תעזרו לי בנושא ההקלטה. אני מקליט דרך הכרטיס, אבל: - בזמן ההקלטה מופיע מסך שחור במקום התוכנית שבטלויזיה. - לאחר ההקלטה הקובץ נשמר בגודל של 127 קילו בייט, לא משנה על איזה פורמט אני שומר. - אי אפשר לראות את מה שהוקלט(כנראה בגלל הגודל הקטן של הסרט.) מה אפשר לעשות?
# 9 |
Whatever
|
בקשר לבעיה שלך, אתה לא יכול להעביר ערוצים דרך המחשב אלה רק דרך הממיר, אין דרך אחרת.
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אוקי תומר, הבנתי.
אז אני ישתמש בדרך הזאת(לא ממש מפריע לי) אבל מה לגבי הבעיה של ההקלטה? תודה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|