|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
![]() ידידי בהוסטס שלם רב,
לאחר תפוצתו של האתר firestyle ברחבי קהילת הוסטס, רבים התפעלו מין הדבר, אך מסתבר שלא הבינו אותו כראוי, החלטתי להסביר את השירות בכולל(לא דרך חברה מסויימת). מהם השירותים הבסיסיים? ישנם 3 שירותים בסיסיים: 1. SMS רגיל - הלקוח רוכש חבילה של הודעת, ואילו המשתמש לא משלם על הודעה בפרט וזה מתקזז ממספר ההודעות (micropay: הודעת SMS אשר נשלחת למשתמש, כאשר השולח מחויב על ההודעה). 2. חיוב חוזר - המשתמש מאשר חיוב חוזר, ומקבל הודעות SMS שהוא מחוייב עליהם(micropay: שירות המאפשר לבצע גבייה ממשתמשים באמצעות קבלת הודעת SMS). 3. Wap Push - שליחת כתובת WAP דרך הודעת SMS(micropay:הודעת SMS המכילה קישור לכתובת אינטרנט (URL), אישור קבלת ההודעה מחבר את המשתמש ישירות לכתובת באינטרנט הסלולארי). עלויות בשיטה הראשונה, הלקוח רוכש מראש את ההודעות, ואילו בשנייה היוזר משלם עליהם. העלויות שמצתברות כרווח מחולקים לאחוזים מסויימים: 1. אחוז מסויים לוקחות חברות הסלולאר. 2. אחוז מסויים לוקחות חברות צד שני(מתווכות). 3. לפעמים ישנם חברות צד שלישי שלוקחות גם אחוז מסויים. 4. הייתר נשאר ללקוח. מי זקוק לשירות זה? לא כל אתר זקוק לשירות זה, מטרתם של שירותים אילו הינם לצורכי גבייה קטנים: 1. למשל בשיטה הראשונה יכול להשתמש מפרסם/חברת פירסום שמעוניינת לשווק מוצריה. 2. ואילו השיטה השנייה מיועדת לגביית תשלומים קטנים, כמו למשל בעלי אתרי הורדות(גדולים ביותר) שזקוקים לקוד שיתקבל משליחת הודעה עמ"נ לתת למשתמש את ההורדה, וכך מרוויחים כסף תוך כדאי כך. בקהילה ראיתי הרבה אנשים שקפצו על המציאה, אך עליכם להבין: אם אין לכם הערכה גבוהה של הרבה כסף נכנס אתם לא תרוויחו דבר!. חברות מתווכות ישנם חברות צד שני(מתווכות) רבות. בין הישראליות הינה MicroPay, חשוב לציין שהשימוש אינו נעשה אך ורך ע"י חברה זו!. רוב החברות אינם נותנות גישה חיצונית לממשק, ואם זואת ניתנן היא בגדר סיכום מראש ובהחלטת המתווך שכדאי לו לתת גישה זו. *ניתן להריץ בגוגל "SMS", והוא ימצא כמה ספונסריות שיוכלו לשרת אותכם, המלצה שלי: MicroPay. שימוש בממשק וודאי לא תקבלו מאף אדם הסבר על כך, מטרת מאמר זה הינה בגדר הבהרה לגבי השירות וניסיון להפחתת הביקוש המוגזם והדימיוני. מקווה שתגיעו לשיקול המתאים, Ikki *נ.ב לא בטוח אפה לכתוב, לא מתאים - תעבירו. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
מאמר די מיותר.....מי שרוצה להכנס לעסק כבר יבין גם ככה את הכל לבד
![]() מצד שני,סחטיין על ההשקעה... |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
אתה יכול להוסיף למאמר:
ציטוט:
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ההתחלה לא קשורה לא לאמצע, לא ללפני הסוף, ולא לסוף.
קיצר הרמת פה פרסומת למיקרופי, אני ממליץ שכל מי שרוצה לפנות לחברה הזאת, שיעבור קודם דרכי (אחרי הכל, אני מאמין ששנת ניסיון בתחום ה-SMS זה מספיק, לא ?)
# 5 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אכן מאמר לא קשור כל כך...
מי שרוצה להתעסק עם שירותי הSMS ילמד לבד...
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
ואולי המאמר נוטה לכיוון micropay, אך הם החברה שהשירות שלה מסתכם בפשטות, אך מה שניסיתי להסביר בגדול הוא מהם סוגי השירותים, ולהבהיר שהם לא מתאימים סתם ככה, וזה גם לא עסק זול. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם אתה רוצה אני יכול לערוך ![]()
![]() |
# 8 |
חסום
|