|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
חברה, מה אתם אומרים על הסלולרי הבא?
יש לי כרגע NOKIA 6230
אני קונה עכשיו עוד סלולרי חדש הוא דור שלישי והוא גם NOKIA http://www.euro-com.co.il/campaigns/...ator/index.htm כנסו ותסתכלו.. תגידו מה דעתכם... ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
נראה נחמד מאוד.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
פלאפון טוב מאוד מערכת סאמיביאן!!!(למי שלא יודע כמו מערכת של המחשב)
מממ אני רואה שיש כאן התענינות בפלאפונים!!! אז כאן הוא המקום בישבלךhttp://www.pelenet.be תהנה!!! |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מגניב...אבל אני לא הייתי קונה אותו...הוא מעצבן קצת נראה חח
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
לא אחי משש לא..הפלא' הזה משהוא תותח!!!(אתה צריך לשחק איתו כמה זמן ולהבין איך הוא עובד ממש מומלץ!!!)
חבל שאין בארץ עוד דגמים של נוקיה וסמסונג... Last edited by GAZ; 03-01-06 at 14:28.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
מכשיר פצצה....
מקום ראשון בדור השלישי לפי סקר צרכנים (מקום ראשון בכללי זה סמסונג 900)... נראה לא כל כך יפה אבל בתכלס מכשיר מעולה....
# 8 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
זה כמו לדבר בטלפון עם המקרר.
זה לא טלפון נייד - זה אשכרה מקרר. ד"א - לא הייתי מתנגד לאחד. אבל האריקסון הכתום נראה לי הרבה יותר מפתה.
# 9 | |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
ציטוט:
ולעניין...לחבר שלי יש כזה הוא מאוד נהנה וכל הזמן יש בינינו תחרות איזה פלאפון יותר טוב... w800I VS NOKIA 6680 |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
לפי דעתי כל העניין עם המצלמה והמוזיקה סתם בזבוז כסף. חודש ראשון מתלהבים, ואחרי זה אומרים " אווי ! איזה יופי, יש לי מצלמה, אבל אני לא משתמש בה " מספיקה לי ה-3100 שלי. אולי עוד כמה שנים אשדרג למשהו טוב יותר, אבל עד אז.... ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|