![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
Yahoo-זול זול,אבל לא משתלם.
שלום לחברי הוסטס,
אני עכשיו רוצה קצת לדון על הזמנת הדומיינים מYahoo. כולם יודעים שזול זה מאוד מושך(זו עובדה). אבל במקרה של יהאו,לא ניראה לי שזול משתלם. כמו שכולם יודעים יהאו הוא אתר בינ"ל,שלאחרונה פחת את האפשרות "רשימת דומיינים", בהתחלה לא כל כך התלהבו מהרעיון(בכל זאת,9.00$ לדומיין זה מוגזם). יהאו הבינו שמה לא בסדר,למה לא קונים מאיתנו. עכשיו הם הבינו המחיר שלהם גבוה מדי! הם הוזילו את המחיר ל4.99$,המון אנשים קנו! אך מה שהם לא ידעו שהכניסו סעיף קטן לתנאי שימוש שלהם. ומה הוא? 'חיוב בכ.א.(כרטיס אשראי) לעוד שנה לאחר שתם זמנו של הדומיין.' עכשיו,אנשים שאלו. 'איך אפשר לבטל את האפשרות הזו?' 'אני שילמתי רק לשנה אחת,מה פתאום שיחיבו אותי לעוד שנה?' וכו'. אני החלטתי לבדוק איך אפשר לבטל אפשרות זו. אז דיברתי עם אבא שלי,והוא התקשר אליהם. לאחר השיחה התברר שאפשר לבטל את האפשרות-אבל יש פה משהו מכשיל. רק כמה ימים אחדים לפני שתם זמנו של הדומיין. מסקנה לבנתיים-חשוב לקרוא תנאי שימוש. עכשיו המון אנשים מתפתים לקנות מכיוון שהמחיר מוזל 2.99$ בלבד. עכשיו יש סיבה למה לא לקנות מהם. במקרה שלי,תם זמנו של כרטיס האשראי של אבא שלי(יש לו חדש), אז הדומיינים לא יחויבו. אבל יש מקרים נוספים,שיכול להיות שלא יזכרו לבטל את חידוש הדומיין. ופאף..הדומיין יחודש,ואיתו התשלום. עוד מסקנה-לא להזמין מיהאו. אפשר להזמין ממקומות יותר טובים. כגון,www.godaddy.com. www.directdomainreg.com ועוד רבים אחרים. בכבוד רב, שי.
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
כולם כבר יודעים את זה. בכל מקרה שליחת אמייל כחודשיים לפני סיום הדומיין תעזור ![]() אתה שולח להם אמייל והם לא מחייבים אותך. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() (אבי, אני אוהב ת'ך)
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
http://www.directdomainreg.com
מומלץ בחום..מהיר....שירות לקוחות מהיר ומחירים טובים בלי שום חיובים עוד שנה. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
כן זה מבלבל בהתחלה רשום שזה 3 דולר אחרי זה רואים שזה 8+
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
לי אישית יש שני דומיינים ב:
www.directdomainreg.com רכשתי אותם דרך בן[ישראל סרב]. הדומיינים עובדים מצוין, פאנל ניהול נוח גם. על יאהו שמעתי הרבה דברים לא טובים. ולדעתי בשביל עוד כמה שקלים עדיף ללכת על בטוח.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|