|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
פירסום אתר הששבש ואתרי i-media שווה באמת?
אם יש לי 500 כניסות יחודיות ביום , שווה לי להירשם לחברות אלה האם הן שוות ? ומכניסות כסף לחודש למינימום 500 ש"ח ? :qqb010:
|
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
חחח ממש לא יש לי 10 אלף יחודיות ביום ואני בקושי מכניס מהם 1000 בחודש
ממש לא משתלם. אם יש לך אתר תוכן אז לך על גוגל http://adsense.signup.co.il/ שם מסבירים בעברית ![]() Last edited by Drummer; 05-01-06 at 10:53.. |
![]() |
# 3 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
עד כדי כך , איזה אכזבה חשבתי שזה יכניס לי כסף :|
נגיד ואני מפרסם ממש הרבה אתרים? ואני ממליץ לך בחום להירשם לאתר http://advertiser.co.il שם על כל חלון קופץ מרוויחים כסף ואם כמו שאתה אומר יש לך 10K אז אתה יודע מה תהיה הכנסתך החודשים ? 720*5 = 3600 ש"ח בהצלחה. |
![]() |
# 4 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
![]() וסתם לידע כללי מתי אני יקבל תשובה וע"פ איזה קריטריונים נבחרים המפרסמים? :qqb007: תודה רבה. |
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
איי מדיה לא מקבלים פחות מ1000 כניסות יחודיות בחודש.
|
![]() |
# 6 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
שאף אחד מימכם לא יחשוב אפילו על ללכת לאימדייה!
(פרוט למי שרוצה בפרטי) |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני הייתי באדברנט (חברת פירסום) באמת חברה טובה נהניתי ממנה אבל בגלל כמה תקלות שלי אז הפירסום ניהיה חלקי וכרגע אני מפרסם את אי מדיה שמעתי שהם לא משלמים אני לא דואג לזה אם לא ישלמו טיפולם יגיע בתור אחד שיש לו דודים שמתעסקים במחשבים ומנהלים חברות מחשבים אין לי בעיה עם חברה קטנה כמו אי מדיה שחושבים שיעשו כסף על התחת שלי |
|
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
למה לך לבחור באימדיה כאשר אתה לא יודע מה קורה שם ?
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|