|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
משהו שמח שקרה לי.. תקווה לכל אלה שרוצים דומיין.
אז ככה,
לפני שנה וחצי גיליתי את העניין הדומיינים והערך שלהם.. אני מדבר כרגע על co.il בכל מיקרה בדקתי 2 דומיינים שאני מעוניין בהם.. אך לרוע מזלי.. שניהם תפוסים.. שמות מאוד טובים.. אבל.. על שני הדומיינים לא היה אתר כל שהוא.. דף לא זמין.. בהתחלה רציתי ליצור קשר עם שני האנשים בעלי הדומיינים אך החלטתי שלא, כי אז הם בטח ימכרו לי בהרבה כסף.. אז חיכיתי.. דומיין ראשון נרשם בשנת 2000.. התיקווה שלי אליו הייתה שווה ל-0 הרי מי שקנה בשנת 2000 ועד שנת 2005 חידש, אז היה דיי ברור שהוא יחדש שוב לעוד שנתיים.. אך הגיע היום הגורלי לפני 4 חודשים שבו נגמר תוקף הדומיין וכמו שאתם בטח מכירים.. היה רשום: Domain not renewed. Being revoked. עכשיו הגיע השאלה כמה זמן זה יהיה ככה.. התקשרתי לפני 4 חודשים לאיסוק הם אמרו לי שהם לא מוסרים תאריכים אבל זה בין חודשיים ל4 חודשים, חיכיתי בסבלנות.. ולפני כמה דקות בדקתי וזה הסתיים (בול 4 חודשים).. באותו הרגע רשמתי.. הוא עדיין לא בבעלותי.. אבל מקווה שיום ראשון זה כן יהיה.. אתם לא יודעים איזה אושר זה.. דומיין שנירשם בשנת 2000 ולא חודש אולי בטעות.. ועכשיו הוא אצלי.. אני פשוט בשמיים חיכיתי שנתיים לדומיין. אני אפרסם את שמו ברגע שהוא יהיה בבעלותי רישמית.. הדומיין השני יסתיים תוך 3 חודשים פחות או יותר ובוא יש הרבה יותר תקווה כי הוא נירשם לפני סך הכל שנתיים.. אז רק שתדעו!! תחכו בסבלנות ואל תתפשרו..!!! ואם כבר אתם קוראים יש לי שאלה.. הזנתי בפרטים שלי אימייל מסויים האם יש אפשרות לשנות אותו בשלב מסויים? או שאפשר לשנות רק DNS? תודה מראש!! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
אתה יכול לשנות DNS באמצעות אימייל פשוט
ולשנות פרטים שנרשמת איתם בשביל זה אתה צריך להיתקשר אלייהם או לשלוח פקס
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|