![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
הצעה ממש טובה
קודם כל , חשבתי על זה לאחר כל האתרים שמעלים קבצים שנופלים מדי דקה .
מנהלים , אם זה לא במקום הנכון תעבירו ![]() אז ככה , אני יושב במחשב גולש ורואה אתרים במקרה הזה אתר RAR.CO.IL יש לי הצעה מעניינת שכדאי לחשוב עלייה , איחוד של מספר חברת איחסון עם כסף להשקעה , נניח ו4 חברות איחסון טובות . הקבצים מתחלקים על מספר שרתים , וככה לא נגרם נזק לקבצים . השם של האתר יכול להיות מורכב מ שמות החברה לדוגמא חברה X www.X חברה X2 www.XX2 חברה X3 www.XX23 חברה X4 www.XX2X3X4.co.il תחשבו על זה לפני שאתם מגיבים לשווא (ספאם) זה דווקא יכול להיות רעיון מצויין ..
חבר על
|
ציטוט:
אין גדולות בישראל לידיעתך , יש רק 2 שהם ממש מוכרות ולצערי הם לא משהו ואני בטוח פה ש99 אחוז ממכם מעלים לimageshack.us , כי שם זה הכי בטוח שיש ושם זה אף פעם לא נמחק הגיע הזמן שגם אצלנו יהיה משהו ייצוגי וטוב ... וגם , לא מדובר פה על כסף , למה אתה חושב ש imageshack.us מרוויחים כסף ? הם מרוויחים שם , כמו החברות שיממנו את אותו ההצעה , ירוויחו שם טוב .
# 6 |
חסום
|
אם יהיו עוד 3 חברות , אשמח להיות הרביעית .
אני מאוד רוצה לתמוך בנושא ואני יודע שזה יכול להיות רווחי מבחינה כלכלית לכל ארבע החברות . אני מוכן להשקיע בשרת ממש עם כמה גיגות טובות במיוחד בשביל הפרוייקט . תעדכן אותי אם זה מתפתח .. ואם אתה בכלל רוצה לעשות כזה פרוייקט .. חברה אחת כבר יש לך ![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
מקימים מספר אתרים ברשת (כולם הם אחד .. יעני רשת אתרים לשיתוף קבצים) וכל אתר שכזה ממוקם על שרת אחר . ככה , על ידי תמיכה מ 4 חברות אחסון ניתן להגיע למצב שהקבצים לא יימחקו ותמיד יהיה שרת זמין במקרה הצורך אם השרת השני לא זמין ... |
|
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הוא התכוון דף אחד שיעלה כל פעם בצורה אקראית לשרת של חברה אחרת, אם יהיו מספר חברות אני מוכן לנהל את הפרוייקט איתן ולהכין את ההעלאה לשרתים שונים באמצעות טפסים =]
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|