|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
עיצוב חדש לאתר שמוכר שרתים, 60 שקלים לקובץ Psd
עיצוב חדש לאתר שמוכר שרתים, 60 שקלים לקובץ PSD
לפרטים המסנג'ר: oshri_boom@passport.com או בהודעה פרטית. הינה תמונה: ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
Guest / אורח
|
לא שווה את הכסף אתה עדיין רחוק ממכירה ובימנו מי שמוכר שרתים זה הוסטינג /hosting
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Member
|
אבל חאלס להפציץ בעיצובים דראק אתה לא מבין שב3 דקות שאתה יודע פוטושופ וב2 דקות שאתה מעצב עיצוב אפחד לא יקנה? מה אתה רציני? תקרא תגובות במקום לנסות לדחוף לאנשים זבל!
תראה עיצובים אחרים תלמד קצת פוטושופ תשתפר תעשה משהו עם עצמך לך תחלק פלאיירים אם אתה ממש זקוק לכסף. אל תעבוד יותר מדי קשה לחינם!!! |
![]() |
![]() |
# 4 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
# 5 | |
Member
|
ציטוט:
אבל סתכל על זה ככה, אני כבר לא יכול לספור לך עם הידיים כמה אנשים שרק מנסים להרוויח כסף ולא רואים איך העיצובים שלהם נראים זה מתחיל להיות מגעיל.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אז תגיד נורמלי...
מה אתה ישר יורד עליו... הוא חושב שזה יפה..דעתו!
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
כמו שאמרו.. הוסטינג.. לא אתר שמוכר שרתים.
העיצוב. לא יפה(מצטער שאני כל כך ישיר). ממש לא ברמה של מכירה.
# 8 | |
Member
|
ציטוט:
אני רק טוען שלא יתקין פוטושופ וינסה למכור עיצובים, הוא ועוד רבים. יש דרכים אחרות לעשות כסף.. אם הוא היה מדביק את העיצוב בלא מטרה של למכור או לעשות עליו כסף בדרך זו או אחרת. לא היינו פותחים את הדיון הזה בכלל אני בעד שילמדו וישקיעו ואז יפיקו מהידע שהם צברו ומהזמן שהם למדו כסף, לא ישר ולא מהעיצובים האלה בהצלחה בהמשך. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אני חושב שיש לך עוד מה ללמוד לפני שאתה כבר מוכר עיצובים ...
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
היה קשה? חח..סתם אחי... ![]() אני מסכים איתך 100%! =)
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|