|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
אני חושב שבייסיק נטוורק לוקחת עם כרטיס אשראי
ואם אתה תרצה לקנות דומיין בעזרת הפקדה בנקאית צור קשר
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
והם מקבלות כרטיסי אשרי, והם גם הספקיות של הדומינים, נגיד עכשיו אתה קונה מחברת אכסון דומיין, אז היא קונה מאחת מהחברות הללו... החברות האלו ממולצוץ גם בגלל שהם זולות, וגם בגלל הסיפוק המהיר וכל השאר... זה בקשר לחברות העולמיות _________________________________ בקשר לישראליות אז: מה שקורא הן בעצם קונות את הדומינים מיאהו או מגודדי (או מכל ספקית אחרת) ומוכרת לך... מה שניסיתי להגיד לך זה שישנן חברות שמקבלות כרטיס אשראי, והן כאילו מתחיבות לתמיכה ועדכונים של dns ושאר הדברים... אני אישית הייתי קונה ישר מהספקיות... אם ברצונך לקנות מיאהו דומיין, הינך יכול לפנות אליי, ואני ידריך אותך איך לקנות את הדומיין, כל זה בתמורה לדומיין עולמי בלבד, ואני גם יעדכן לך dns והכל... (שאם תחשוב על זה חברה תיכך מינימום 35 ואם אני ידריך אותך יצא לך זול יותר) |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
# 9 |
חבר על
|
שלום רב,
style-host.net תשמח להציע לך דומיין! להלן מחירי הדומיינים: המחיר כולל: * תמיכה. * הדומיין נירשם על שם הלקוח. * הלקוח מקבל פאנל ניהול. להזמנות, אנא צרו קשר באחת מהדרכים הבאות: איסקיו שמספרו: 219560 טלפון נייד:052-5362821 * המחירים כולל מע"מ. *אנו רשומים במס' ופועלים כחוק. *יש אפשרות לשלם באשראי ודרך הבנק. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|