|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
2000 בום! "מלך התגובות" ציניות אנשים
ואווווו קשה לי להאמין שהשקעתי כל כך הרבה בהודעות והגעתי ל 2000
קשה לומר ש 2000 תגובות היו ספאם, כי זה לא נכון בכל תגובה ותגובה שלי השקעתי להעמיק ולא לסטות מהנושא אז היו קצת ריבים, אז היו קצת חילוקי דעות, אך בסופו של דבר אני בן-אדם. אז לפני שאני יתחיל ברשימת ההקדשות שלא תגמר לעולם אני יסביר קצת משהו שהפריע לי בזמן האחרון. בזמן האחרון היחס שלי לאנשים באייסיקיו\מסנג'ר גובל לרוע וזאת כי אין לי הרבה זמן ואני עסוק, לכן אנשים באים אליי עם שאלות וזה מפריע. אז סבבה שאלה אחת אבל אנשים ששולחים לי 10 שאלות בדקה אני יכול להתחרפן אז קודם כל. סליחה ועכשיו לד"שים לאנשים האהובים עליי: Eran-s: הוא שותף יקר בשבילי, אחלה גבר, תומך בי שמשעמם לי בפלאפון ומעבירים צחוקים. ערן הוא פרידמן! גרטיון: טל גרטי האיש והאגדה.... אחלה מלך שבעולם וגם מנהל =] לאנדרי: אשר מנהל איתי את הפורום בצורה מעולה ומסכים לעזור לי שצריך אני אוהב אותך אחי =] אנשי Magic-Host: אחלה אנשים אחלה מנהלים נהגתי לעבוד איתם בעבר ד"ש גם להם אנשי Expert-Serv: גם הם אחלה חברה עם אחלה מנהלים נהגתי ונוהג להמשיך לעבוד איתם פשוט תענוג מתן גיטא: אחלה גבר עבדתי איתו בעבר הוא עזר לי אני עוזר לו =] שי: הנמוכצ'יק הידוע בכינויו "מפסידן ההוקי שולחן" ילד חמוד שנעלם סתם ככה תמיד =] אלירן: אויש אויש מי ישכח אותך יא לא פדחן אחד, אתה רוצה תיק? יאן: קוווונג יקירי אלוף ההוקי שולחן אני אוהב אותך ואת המזוכיסטיות שלך! רפי חטואל: הוא פשוט "The Termanaitor" או איך שלא רושמים משמיד המעתיקנים, רפי מעביר איתי את הזמן חולק עבודות ומשתף פעולה מלך הבנאדם =] גולשי פורום עיצוב וגראפיקה: אשר נותנים לי להנות מהעבודתי ולהתענג על האשכולות ללא הבעיות נו טוב כמעט... תמשיכו לגלוש והכי חשוב מקוריות אנשים =].. למעתיקנים\ספאמרים: שאני נהנה לנעול להם תהודעות ולחלק אזהרות ואז לגלות שישנם במסנג'ר הודעות(אני אוהב חרוזים) ועכשיו לחלק החשוב שבלעדיו לא היו לי 2000 הודעות... אלון,גלעד ואלי: צוות המנהלים הראשיים שדואגים לכל תקלה, שדואגים שיהיה לכם נוח לגלוש פה ומראה יפה לפורום שעוזרים לכם ותומכים בבעיות שלכם, ושמקדמים פה את הקהילה, תודה לכם אנשים! לשאר צוות ההנהלה: תמשיכו לעשות את העבודה כמו שצריך, אתם אחלה אנשים! אז שיהיה לנו המשך גלישה מהנה =] אוהב אותכם מצטער אם שכחתי מישהו אני עדיין אוהב אותכם :qqb015: :qqb015: :qqb015: :qqb015: :qqb015:
|
|