|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום אני מעוניין ליקנות דומיין עולמי ראיתי פה כמה חברות איכסון שמוכרות בטווח המחירים של 35 ש"ח
דרישות: *חברה רשומה במס ופועלת בצורה חוקית. *הדומיין נירשם על שמי. *אני מקבל עם הדומיין פאנל ניהול. *אני מעדיף שבעל החברה יהיה מעל גיל 18. *אפשרות לשלם בדואר. *ניקנה מחברה אמינה. *כשאתם מציעים הצעות אז אם אתם יכולים גם להוסיף ממי אתם מזמינים את הדומיין תוסיפו. ICQ:30508065 :qqb014: Last edited by NiTrO; 14-01-06 at 22:39.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
סתם לידע כללי..,
כל העסקים המציעים פה דומיינים,הם חוקים. לפי כך חל פה "חוק החברות". דבר שני,תחשוב פעמיים לפני מה שמציעים לך,יכול להיות שיציעו לך זול ולא אמין. ויכול להיות שיציעו לך 'יקר' ואמין.
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
חברת UnWait.com תשמח לספק לך את צרכיך: סוג דומיין: בינלאומי-com,net,biz,info תקופה: שנה +פאנל ניהול(ללא העברת חשבונות) +נרשם על שמך בלבד מחיר: 35 ש''ח אתר החברה: www.UnWait.com צור קשר לעוד פרטים אם כמובן הינך מעוניין פרטים בחתימה שבת שלום. *ונוצר קשר באמצעות האייסיקיו
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
loads.ws תשמח לספק לך את הדומיין במחיר של 35 ש"ח לשנה. הדומיין נרשם על שמך. אפשרות לשלם בדואר + בנק. מנהלי החברה אני בן 21 השותף שלי בן 18. עסק רשום במס ופועל בצורה חוקית. צור קשר, המשך שבוע טוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|