|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת חריפה ביותר על המתכנת אביחי (Espires) כנסו כנסוו כולם!!!
שלום לכולם אז ככה! לפני איזה שבוע וחצי-שבועיים התקשרתי לאביחי לפלאפון לשאול אותו מה הוא יודע,אם הוא יודע לתכנת מה שאני רוצה. אני ביקשתי ממנו שיעשה לי אתר עם לוח תוצאות שאני יעדכן דרך מן לוח בקרה קטן כזה ומגניב. כמון שאביחי אמר שהוא יודע לעשות וכ'ו וכ'ו. אני אמרתי וואלה מצויין,שאלתי אותו מתי בערך זה יהיה מוכן. אמר לי יומים מקסימום שלושה.. אמרתי סבבה אחי אבל שיהיה מהיר זה די דחוף לי! אמר לי סבבה אל תדאג יומיים אני מאמין שיהיה מוכן! שאלתי כמה כסף אתה רוצה תמורה אמר לי מחיר של 70 ש"ח. אמרתי יאללה סבבה תתחיל את העבודה,תראה לי אותה נשלח אלייך כסף. חיכיתי יום,התקשרתי לשאול אייך מתקדם,הוא אמר כמעט סיממתי רק יש תקלה קטנה אני יבקש ממירו לנקרי שיעזור לי לפתור אותה. אני אמרתי לו סבבה יופי שאתה מתקדם. חיכיתי עוד יום (יום שני מאז שאמר שהוא מתחיל התקשרתי לשאול אייך מתקדם מה קורה מתי יהיה מוכן וכ'ו.. לא ענה לי ל]פאלפון איזה 5 שיחות. התקשרתי הבייתה ביקשתי את אביחי דיברתי אמר לי "עומרי,הכל מוכן אבל אני לא יכול להתחבר עכשיו" אמרתי לו מתי תתחבר "אני יתחבר מחר אל תדאג הכל מוכן והכל בסדר" אמרתי סבבה אחי אני מחכה לך! יום עבר,התקשרתי לא ענה,התקשרתי הבייתה,עשה טובה שענה לי,היה לו פגישה עם חבר הוא הלך ללמד היסטורה,יוטם אחרי זה עוד פעם לא יכל להתחבר למסנג'ר... ככה כמה ימים. זה הפך לשבוע-שבוע וחצי. התקשרתי אמר לו יאללה חאלס אביחי אתה מביא את האתר או לא?? התחבר למסנג'ר סוף סוף ברוך השם צעקתי בקולי קולות! הביא לי לינק,אבל מה? כמובן שהלינק לא עבד. הוא טען שאצלו הכל עובד מצויין המחשב שלי דפוק וכ'ו. שלחתי מייד ל10 אנשים ברשימה שיבדקו! לאף אחד לא עבד,רק לאביחי עבד הלינק. אמרתי לו זה לא עובד מה אתה מחרטט אותי? אמר לי אני יחזור בערב נסדר לך את הלינק. אמרתי סבבה אחי אני מחכה. חזר היום,שלחתי לו הודעה למסנג'ר,אמר לי אין לי שרת! אמרתי לו חכה שנייה אני יסדר לך שרת,אמר לי לא!!!!אני לא רוצה שתיכנס אליו. אמרתי לו סבבה,קח את הפרטים שנה סיסמא אחרי שתקבל כסף שנה אותה חזרה. אמר לא!!!! אמרתי לו מה לא?! אמר לי אני לא מביא לך את האתר! וחסם אותי מהמסנג'ר. עכשיו שאלתי גם חבר במסנג'ר אמרתי לו שאני כותב ביקורת רעה על המתכנת Espires (אביחי) אמר לי כן הוא לוקח ממערכות מוכנות את העבודות שלו,הוא מכיר את התיכנותים שלו,תיכנותים ממגעילים ועוד כמה מילים לא יפות ממש. אמרתי כן,כניראה זה נכון. מי שחשב להתעסק עם אביחי (Espires) שיקרא טוב טוב טוב טוב! את מה שכתבתי פה! אני אישית ציפיתי לאתר ויאללה לפתוח אותו כבר. המחיר היה מצויין והכל...היה נשמע לי אחלה גבר. הגיע השלב האמיתי,האתר לא היה מוכן... כמובן טוען שהוא מוכן,אבל אם הוא מוכן! למה הוא לא שולח לי אותו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שקרים מפה ועד הודעה חדשה! מקווה שעזרתי לכמה אנשים פה עם הבחור הזה! שבוע טוב! |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
נראה לי קצת בילבול היום דיברתי איתו והוא נראה רציני והכל...אולי אתה צודק ואני ידעה לא להתעסק איתו...
|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אם אתה דובר אמת,הוא יצא פה מאוד לא בסדר.
היחס ללקוח הוא הדבר הראשון,ולא פחות חשוב זה עמידה בלוח הזמנים. |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אחי,זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד. הוא נתן לי להרגיש שהוא בן אדם רציני,שהוא עובד יסודי,המחירים שלו טובים,הוא אחלה גבר וכ'ו וכ'ו.. הוא עובד עם אנשים רציניים. אבל עובדה,אני הגעתי לשלב האמיתי שבוא האתר היה אמור להיות מוכן,והופה נעלם הבחור.. תחשוב טוב טוב.. יום טוב אחי בקשר למג'יק הוסט! אין לי סיבה לשקר פה,אני בסך הכל רציתי אתר,אמר לי יומייים מקסזימום שלושה,אמרתי וואלה מצויין והכל.. חיכיתי המון זמן,לא קיבלתי שום מתכנת אחר,כי הוא היה נשמע לי רציני מאוד,אבל לא,חיכיתי,חיכיתי,עד שהתוצאות היו חמורות.. מקווה שאתם לא תעלצו להיות בין הלקוחות "מאושרים" שלו. |
![]() |
# 5 |
אחראי קהילה
|
אם לא שילמת לו, אין לך זכות להעביר ביקורת, למרות שהוא לא יצא בסדר.
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
כבר שמעתי אותו דבר מיוסי עליו..
כנראה שהוא באמת לא אמין. בכל אופן, תצור קשר: ICQ 2233725 MSNM hardskull03@hotmail.com אתה נשמע אחלה בן אדם, אם זה לא משהו גדול, אני יעשה לך את זה בחינם. תיהיה חייב לי טובה.. |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הוא חיכה לתיכנות שבוע וחצי והוא התכוון לשלם. |
|
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש עליו דווקא ביקורות טובות, אבל טוב לדעת.
|
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
sharkmaster מזל שלא שלחתי לו שקל!!
הייתי אוכל חצץ עוד יותר! זה היה כבר מגיע למקומות ממש לא נעימים,לכן ביקשתי אפילו שיעשה לי על שרת שלו רק יראה שהכל בסדר ויקבל כסף! חוצפה |
![]() |
# 10 |
Whatever
|
70 שקל? נשמע מסריח.
למה שלא תנסה לפתור את הבעיות איתו במקום לבוא להוסטס?? שילמת לו כבר? אם לא, אז למה הביקורת? הוא לא רוצה אותך כלקוח, תגיד שלום ותודה.
|