![]() |
# 1 |
משתמש חדש
דירוג מסחר: (0)
|
קלאן סיאס רציני מחפש חסות !
שלום רב!
אני מנהל קלאן רציני וחדש ל Cs 1.6 מה זה חדש? אני אומר אנחנו פתחנו אותו רק בראשון לינואר אחרי תקופת תיכנונים קצרה עכשיו מה שאנחנו מבקשים זה שאם לך יש חברת אחסון ואתה מוכן לספק לנו שרת משחק ואתר קטן לקבוצה אנחנו מחפשים אותך... מה יוצא לך מהעסק הזה? אז ככה אנחנו קלאן ממש חדש נוכל לפרסם אותך בערוץ המירק שלנו במשחקים באתר ובשרת לא שאני צריך להסביר איך זה מתנהל אני סבור שאתם יודעים אם אתה\את מעוניין\ת פשוט צרו קשר באיימל mi123@zahav.net.il או אם ונוח יותר אז באיי.סי.קיו 9-833-833 תודה מראש אני אשמח לפניות... |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
בהצלחה ...
מה שאני לא הבנתי זה דבר אחד . אם אתם קלאן חדש אז איך נדע האם לתת לכם את הסרבר או לא ? הריי בדר"כ כשקלאנים מחפשים חסויות זה כשהם ממש ממש ממש חזקים בתחום . זה בדר"כ המקומות ממש ראשונים בתחרויות ארציות / עולמיות . במידה ותיתן לי תשובה שתספק אותי אתן לך את השרת . שבוע טוב . |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש חדש
|
אני מבין את הטענה שלך
אם הייתי במקומך לא הייתי חושב אחרת אבל הייתי שוקל את העיניין מה שאני מציא לך זה בוא צור איתי קשר באיי סי קיו ונארגן תקופת ניסיון... תתנסה ואם אתה חושב שנוכל להיתקדם תשאר אני לא אומר שאנחנו קלאן צמרת מהליגות הכי הכי מתקדמות אבל אנחנו הכן וותיקים ומנוסים במשחק אני למשל את תחילת הדרך שלי עשיתי בקלאנים קטנים האומנם אבל יש לנו הרכב של שחקנים וותיקים למשל שחקן ששיחק בקלאן אחד הטובים בארץ ftl - fatality מי שמכיר... אני מוכן לדבר איתך באיי סי קיו כדי שנסדר את העיניין בינינו אם יש עוד משהו שמוכן לקבל את ההעצה אני מוכן ליצור קשר בתודה מראש כמובן |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|