|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[php] שמירת הגדרות דרך פאנל ניהול (?)
אז ככה - אני בוניתי פאנל ניהול לאתר וזה וזה וזה וזה....
עכשיו אני רוצה לשמור הגדרות שנקבעות דרך הפאנל ניהול - לדוגמא: 1. אשר צפייה לאורחים לא רשומים? כן\לא או עוד דוגמא: 2. החל בהתקנת הפורום? כן\לא ואז נגיד ע"פ הדוגמא הראשונה אני רוצה שזה יבדוק את ההגדרה לאותה אפשרות (אפשרות מס' 1) ויפעל על פיה. זאת אומרת אם זה כן אז אורחים יוכלו לצפות בעמוד ואם לא אז לא... וכולי.(זה אני יודע איך, אבל איך לשמור וכו'.. תמשיכו לקרא ותבינו) מבינים? כיצד שומרים? איפה? האם אפשר לעשות זאת בmysql? כי זה לא נשמע לי הגיוני וגם כן לא יעיל.. אם כן שומרים בmysql אז תתנו לי דוגמא של שדות אפשריים ואיך לסדר זאת?? זכרו זה בphp. תודה מראש! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני חושב שהאורחים זה משהו עם עוגיות, אם יש עוגיה למשתמש במחשב אז הוא מחובר אם לא - אז לא.
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא הבנת אותי. זה בכלל לא קשור לזה. אני רוצה לדעת איך לשמור הגדרות שאני קובע מראש בפאנל ניהול! לדוגמא מפאנל IB.. יש שם מלא הגדרות שאתה יכול לשנות אשר משפיעות על הפורום - איפה אפשר לשמור אותם? זה טוב לשמור זאת במסד MYSQL??? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
לא חייב אתה יכול להשתמש בקבצי Txt כלומר לכתוב אליהם מידע שיגיד להם כלומר אפשר לכתוב גם קובץ Htaccess הכי טוב שזה יגן עם סיסמה נראה לי
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אוקי תראה, את ההגדרות אתה יכול לשמור בצורה כזאת, תיצור טבלה חדשה אשר תיקרא guest_access תיצור בפנים טבלה GUESTENTER עכשיו, תעשה תנאי IF שאם כתוב בטבלה 0 אורחים יכולים להיכנס ואם יהיה 1 אז זה יהיה מוגבל אך ורק למשתמשים רשומים, כמובן שתאלץ לעשות שימוש בעוגיות ותגדיר שאם הוא חבר רשום תשלח אליו עוגיית X ואם העוגייה קיימת הוא יוכל לקבל את הרשאות את 1 ( הכניסה לחברים רשומים ), מקווה שעזרתי, -נדב בוטבול.
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
טוב...
אם הבנתי נכון ממה שנדב אמר פשוט הגדרות דוחפים לטבלה אשר קשורה אליהם... למשל הגדרה של: "חייב משתמשים לאשר את חשבונם באימייל כן\לא" אז נדחוף את זה לטבלה של Members... כי הרי לא נוכל לפתוח לכל הגדרה חדשה טבלה חדשה... ואי אפשר להשים 25 הגדרות מסויימות בטבלה אחת אם הן אינן קשורות זו לזו? (זה לא מקצועי? לא נוח? אפשרי? ). |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 8 |
חסום
|
בנית פאנל ניהול ואתה לא יודע איך?!, באמת...
ע"פ קובץ קינפוג ו/או מסדים... |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אךךךך... כל כך קשה להבין אותי? ]: אני - סך - הכול - רוצה - לשמור - נתונים - שהם - הגדרות - ולאחר - מכן - להוציאם - ולהשתמש - בהם - בהתאם! אני - מודע - לאפשרות - לשמירת - נתונים - במסד - רגיל - MYSQL - אך - לא - בטוח - אם - זה - יעיל ? - כדאי ? - קיימת - אפשרות אחרת ? - אם - זה - אפשרי - אז - אפשר - דוגמאות - כדי - שאני - אהיה - בטוח? תודה. ] : |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לפותח האשכול ברוב המערכות היום עושים כמו שנדב אמר באמצעות 0 ו 1...אתה עושה טבלת setting או משהו...ואז שם אתה מכניס את כל ההגדרות...לא מסובך... ![]() אם יש עוד בעיות תחזור אלינו :] עכשיו ראיתי את התגובה שלך, אפשר דרך קובץ אבל זה לא יעיל...זה סתם.. הכי טוב דרך מסד.. הצעה..קח מערכת מוכנה לך למסד שלה ותראה איך זה עובד .. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|