|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
כמה שידרוגים חדשים בחברת אוקסרב!
אוקיי קודם כל נוספו לחברה 2 שרתים חדשים מהמפרט הבא
שרת ראשון משמש לאיכסון אתרים בלבד! CPU: Intel Pentium 4 3.0GHz HD : 80GB IDE Hard Drive Memory: 1GB ECC DDR Registerd OS : Linux Fedora Core 3 שרת שני משמש לשירות הVPS החדש באוקסרב CPU: Intel Pentium 4 3.0GHz HD : 160GB IDE Hard Drive Memory: 2GB ECC DDR Registerd OS : Fbsd בנוסף עיצוב חדש יעלה בימים הקרובים ודרך חדשה ונוחה לתשלום ללקוחות מהיום יש אפשרות להפקיד כסף על החבילה המבוקשת בכל סניף דואר ללא שום עמלה! היתרונות בצעד הם שרוב הלקוחות עדיין תלמידים ואינם יכולים ללכת בשעות הבוקר לבנק הבנקים פתוחים רק יומיים בשבוע אחר הצהריים שגם בשעות האלו יש תור של יותר משעה וחצי (כמעט בכל מקום) וגם עמלת ההפקדה הינה 10 שקלים בדרך כלל הדואר פתוח בכל ימות השבוע גם בשעות הבוקר וגם בשעות אחר הצהריים גם פחות תור וגם ללא עמלות הפקדה ככה זאת דרך הרבה יותר נוחה ללקוחות בקרוב עוד שידרוגים והפתעות יום טוב נ.ב עקב כניסת השרתים החדשים יוצתאים מבצעים במחירים זולים לשבוע בלבד על המבצעים תוכלו לשמוע היום בערב Last edited by מתן גיטא; 16-01-06 at 11:57.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
יפה מאוד אחלה שרת אחלה חברה שיהיה בהצלחה!
# 3 |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
אחלה מבצע,
בהצלחה מתן. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
בהצלחה מתן.
# 5 |
חבר וותיק
|
יפה .. בהצלחה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
בהצלחה לכם =] מקווה להיות מופתע מהיצוב
# 7 |
חבר וותיק
|
בהצלחה
# 8 |
Whatever
|
בהצלחה מתן, מהתרשמות שלי מהשרת ומהשירות של ... (לא יודע אם בא לך שאני אגיד), אתה רק תצליח מהשינוי הזה
![]()
# 9 |
חבר על
|
בהצלחה מתן!
חברה מעולה ומנהל עוד יותר!
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
יפה
מזחל טוב מתן אחללה חברה אחללה שרתתים מהירות ? משהו לפנים !!!!!!!! אחללה שרות הכל ! בהצלחה ! (אני לקוח לאלה ששואלים ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|