|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
3 ביקורות שונות שהתאכסנתי בעבר(כבר הרהב זמן רוצה לכתוב)
-LEVEL-SERV
החברה הראשונה שקניתי ממנה שהתחלתי ללמוד על הפורומים בתחילת הדרך ניר עזר לי מאוד ואחלה בחורציק, ואני לא מאמין שהוא עד עכשיו קים עלה והצליח , אני לא כל כך זוכר אם אתה זוכר אותי חחח אבל נהנתי אצלך גם. Digital-serv - התאכסנתי עליה אם אני לא טועה 5 - 4 חודשים , ופשוט נהנתי מכל שניה שהיתי עליה וחבל לי מאוד שנסגרה , בהנהלת מרטין אני לא יודע אם הוא עדין בפורום , אני ממש יקצר כי אם לא זה יהפוך למגילה , שרות- 10 /10 תמיכה - 150/10 ![]() שרת- 9.9/10 אשמח אם מישהו יביא את מרטין שיראה את הביקורת למרות שהחברה נסגרה ![]() פשוט נהנתי מאוד -DFX תמיכה - 5/10 (בחודש האחרון שניהם נעלמו והיתי צריך לרדוף אחרי שניהם) שרות - 7/10 (הכל היה טוב עד החודש האחרון שסגרו לי תאכסון ככה סתם... ובנס יצאתי מי זה) שרת - 7/10 HOSTGZ- בהתחלה בהנהלת אור ויקיר חוץ מ 2 הימים הראשונים השרת פשוט היה סוס ,טס... את אור לא ממש היכרתי, היכרתי יותר את יקיר עוד אדם נפלא נתן לי תמיכה עזרה בכל מה שקשור והכל , נהנתי מכל רגע אצלהם , והמשכתי להנות אחרי שהחברה נמכרה ... עכשיו קצת פחות כי השרת בדאון 4ימים(אבל יש לי סבלנות) ![]() זהו ![]() מקוה שלא עברתי על החוקים. Last edited by TRIP; 25-01-06 at 00:33.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|