![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
לוח אם ומעבד...
אני רוצה להרכיב לוח אם ומעבד חדשים..
האם הם צריכים להיות תואמים או שכל לוח אם מתחבר עם כל מעבד. כמו בן אם לא, אם אני קונה מעבד של אינטל ולוח אם של אינטל, 100% הם יתאימו? תודה מראש!:qqb014: |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
תראה לנו את הדגמים? איזה תושבת וכו'.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש חדש
|
דבר איתי הבפרטי אני יסביר לך...
Last edited by niro; 26-01-06 at 17:26.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
והלוח אם בכלל לא משהו! אני אישית ממליץ למעבדי אינטל לוח אם של ASUS. והמעבד חלש מאוד! מאוד חלש המעבד.. אני ישמח לשמוע תקציב אז אני ינסה לעזור לך עם מפרט למעבד ולוח אם. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
שלום יבגני!
אני לא רוצה מחשב לגיימרים מטורפים. שיהיה אפשר לשחק משחקים בנוניים במהירות ושהכל ירוץ חלק.. זה לא מספיק? |
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אני ממליץ על לוחות אם של MSI ו-GIGABYE לא ממליץ על אינטל משום שהם לא עובדים עם חברות חיצוניות.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אישית ממליץ על AMD והם עובדים מעולה עם לוחות של GIGABYTE במידה ואתה לא מעוניין לעשות אוברקלוקינג, אם אתה מעוניין באוברקלוקינג, ההמלצה שלי היא לוח של DFI. אבל תביא תקציב אני ירכיב לך מפרט , לעבודה וטיפה משחקים לא משהו רציני מידי.. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
לצערי אין לי תקציב גדול יחסית...
התקציב: 1500 ש"ח.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני יביא לך לשניהם. מעבד אני ממליץ על 3200 תוספת 939, ההבדל המחירים בין הגרסא 3000 ל3200 מדובר על 50 שקלים וכדי להוסיף בשביל להוסיף עוד משהו כמו 10 אחוז עוצמה למעבד. AMD Athlon™64 3200+ (S-939) VENICE CORE בנוגע ללוח אם, אני בא בהנחה שאתה לא בא לעשות אוברקלוקינג כי התקציב שלך נמוך מידי בשביל לעשות אוברקלוקינג מקצועי לחומרה. ללוח שהוא מיועד לPCI-E GIGABYTE K8NF-9 ללוח שהוא מיועד ל - AGP Gigabyte GA-K8NSC-939 יבגני |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|