|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
המלצה חמה על BasicNetwork בשמות המתחם !
שלום לכם ,
לא פעם ולא פעמיים , הזמנתי בעבור לקוחותיי מדניאל מספר שמות מתחם. אני חייב לציין , שמדובר פה בבנאדם מקצועי , אמין ואחד שיודע איך לתת לך שירות בגובה העיניים ! שימו לב , גם ב 23:35 בלילה הוא ביצע עבורי הזמנה , מה שלא כל בעל חברה אחרת היה עושה .. ועוד ביום שישי ! מדובר פה בבנאדם שמעריך את לקוחותיו ובבנאדם שאני מעריך מאוד ... אז קבלו זאת כהמלצה - אל תקשיבו לכל הזולים למיניהם , את המחיר הכי זול והכי אמין תקבלו אצל דניאל ואך ורק אצלו ! מה עוד , שהדומיין מוזמן תוך חצי שעה ב-ל-ב-ד ! אני אישית מרוצה מאוד ! תודה רבה לך דניאל , באמת שהיה כיף ויהיה כיף להזמין ממך :qqb015: כתובת האתר : http://www.basicnetwork.co.il שלך , ליאור . Last edited by Extreme-Serv; 28-01-06 at 01:18.. |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
באמת מומלץ מאוד קניתי ממנו כמה דומיינים
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
מומלץ קניתי מימנו את הדומין שלי
לא רציתי פאנל כל פעם שאני רוצה להפנות די אן אס אני רק שולח לו אימיל תוך חצי שעה גג הוא חוזר אליי ![]() אחלה בן אדם:qqb015: |
![]() |
# 4 |
חסום
|
יאללה עוד תגובות , אל תאכזבו את דניאל
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ידוע ידוע,דניאל בנאדם זהב!!
הזמנתי מנו המון דומיינים-כולם עבדו פיקס,תוך רבע שעה עבדו הדומיינים! התמיכה בדומיינים מצוינת,כרגע יש לי בעיה האחד הדומיינים,ודניאל מטפל בה בלי בעיה,מומלץ!! כרגע אני גם לקוח שלו כרייסלר והשרת מצוין,גם התמיכה נהדרת! פשוט מומלץ!!
# 6 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
מי אמר דניאל?
מי זה דניאל? אני מכיר רק דני-דין ![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
ידוע ידוע דניאל אדם מקצועי
שווה לקנות אצלו ![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות כלום!!
החברה שלו אחד הטובות שראיתי , על איכות אין על מה לדבר פשוט ברמה ,וכאיש עוד יותר!! אני קונה מהם המון דומיינים עכשיו. |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
טוב לשמוע עליהם.
אחלה חברה ![]() בהצלחה.
מנהל ראשי
|
תודה ליאור,
שמחתי לשרת אותך. ובכלל, תודה לכול מי שהגיב. ![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|