![]() |
# 1 |
חבר על
|
אשכול המלצות שירים
שלום,
החלטתי לפתוח את אשכול זה על מנת שנוכל להמליץ אחד לשני על שירים טובים שאנחנו מכירים (וחס וחלילה להוריד אותם! :|) אז אני יתחיל.. יש ל metallica שיר טוב ששמו nothing else matter יש לי עוד מלא טובים רק תנו לי להזכר
# 2 |
חבר על
|
תורידו
אלון חסון-כלא 6 |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אחלה רעיון
![]() אין לי בעיה שהאשכול הזה יהיה פעיל כל עוד לא תפרסמו לינק להורדת השיר! זכור: אין לפרסם ווארז בפורום! אוקי אז אני יתחיל עם הפלייליסט שלי ![]() DHT - Listen To Your Heart (Techno) Fort Minor - Believe Me Blazin' Squad - Lets get this Party Jumping Craig David - Seven Days ATMAN SCOOP - I Wanna Dance With Somebody יש עוד הרבה יפים.. אבל אלה הכי יפים שאלו לי בראש ![]()
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
ראפ הכי טוב..
Obie Trice - The Set Up feat Nate Dogg Black Eyed Peas - Ba Bump Nelly - Boom R.Kelly ft. Sean Paul & Akon - Slow Wind (Official Remix 2005) Remy Martin - Conceited Rihanna - Pon De ( Replay Mix ) feat. Elephant Man Sean Paul - Ever Blazin' Usher - Bad Girl Will Smith - Party Starter אממ רק משהו קטן, בטח כולכם אומרים השיר של Rihanna - Pon De Replay יש לי אותו וישן.. בכל מקרה, זה לא אותו שיר, זה Mix, ואחד השירים הטובים שאני מכיר.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
בית הבובות ^^
מי אם לא אני
# 6 |
חבר וותיק
|
SkAzI RULZ!
Skazi-Hit And Run Skazi-Never Agian Skazi-Out The Space Skazi-super skazi יש אחד שאני לא בטוח שזה של סקאזי. השם הוא:I Wish. זה המומלצים..(שלי לפחות..).
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
Ying Yang Twins - Salt Shaker
Uniting Nations - Ai No Corrida Young Jeezy ft. Akon - Soul Survivor Miss Sin - Ladys Light (b2 Trance Mix) Rihanna - If It's Lovin' That You Want - Ran Adar - Blackline Team The Pussycat Dolls - Buttons - Ran Adar - Blackline Team Kayne West - Gold Digger - Ran Adar - Blackline Team Rihanna - Pon De Replay (Norty Cotto Pon De Club Mix) Destiny'S Child - #1'S 05 - Check On It (Beyonce Feat Slim Thug) Henree Feat Nikka - It's Killing Me -Ori B Mix -Mashmash Cut זה הליסט שלי ![]() אני אוהב את השירים האלה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
Eminem - Lose Yourself
Eminem - When I'm Gone ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
Black Eyed Peas - Lets get it started
Eminem - Lose Yourself Coldplay - Speed of Sound Avril Livinage - Complicated ( חושב שטעיתי בשם אבל בכל מקרה) |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
big city life
eminem-as like the run it יש עוד כמה... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|