|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אשכול בדיחות - מספרים וצוחקים:)
אוקיי לאור הדברים העצובים שקרו בחודש האחרון(אריאל שרון , פיגוע...)
החלטתי קצת לעשות שמח,אז פתחתי אשכול בדיחות. הבדיחות יכולות להיות מכל הסוגים. ולכל מי שדואג יש לי אישור מTalGarty הגבר:qqb003: אז בוא אני יתחיל,כמה דברים לפני הבדיחה הילדים שאני מציין הם חברים שלי והסיפור עצמו לא אמיתי זה סתם כמובן..: פעם אחת אני,נמרוד ושניר הלכנו ברחוב פתאום פגשנו מכשפה,המכשפה אומרת לנו אם הזין שלכם יותר גדול מ100 ס"מ אני לא יהרוג אותכם אם הוא קטן אני יהרוג אותכם(חובה שהוא יהיה מעל גם לא 100). טוב,הגיע יום למחורת הולכים השלושה ומודדים,התוצאות הם: אני - 50 ס"מ נמרוד - 50 ס"מ שניר - 1 ס"מ XD. אוקיי המכשפה אומרת ניצלתם הזין שלכם עובר את ה100 ואני לא אהרוג אותכם , טוב הולכת המכשפה. אחר כך אני אומר "איזה מזל שהזין שלי 50 ס"מ" אחר כך אומר נמרוד "איזה מזל שהזין שלי 50 ס"מ" ואז אומר שניר "איזה מזל שעמד לי" חחחח המבין יבין. ספרו גם אתם ![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
חחח, זה בדיחה שהריצו על ערפת, בוש ואריאל שרון \:
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שלי ושל חבר שלי. אנחנו *המצאנו את זה. Last edited by SagroN; 25-01-06 at 20:06.. |
|
![]() |
# 4 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
איזה איש אחד טבע בים והתחיל לצעוק:"הצילו! הצילו!" בא המציל והוציא אותו מהמים. אומר לו האיש שטבע " תודה אדוני המציל אתה הצלת את חיי, אתה יודע מי אני?"
שואל אותו המציל "מי אתה?" עונה לו אני סנטה קלאוס! "ועכשיו בגלל שצלת אותי מגיע לך 3 משאלות!" אומר המציל " טוב אז 1אני רוצה אישה כוסית שתואהב אותי 2 אני רוצה בית ענק כמו של עשירים עם כל השיכלולים ו3 אני רוצה חשבון בנק עם 50 מיליון דולר!" אומר לו סנטה " אין בעייה כל זה מחכה לך שם, בתנאי שתירד לי !" הסכים המציל והתחיל לרדת לו. כעבור שעתיים כשבנתיים סנטה נהנה שואל סנטה את המציל " תגיד בן כמה אתה?" עונה לו 49 למה?" סנטה: ואתה עוד מאמין בסנטה?" |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
הבדיחה שהמחנך שלי סיפר חח אנחנו התגלגנו בצחוק בכתה ככה בכתב לא יודע איך זה יצא...
בעל ואישה אוכלים ארוחת צהריים, ואז אשתו פותחת דו שיח ואומרת לו: שמת לב שהכבשה השחורה שלנו גדלה מאוד בזמן האחרון? תראה בעצמך היא ממש ליד חלון הבית.. אז הבעל העיף מבט ואמר : כן שמתי לב שהיא גדלה אבל יש לך 2 טעויות. 1. זה לא כבשה שחורה, אלא פרה. 2. זה לא חלון, אלא מראה. |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אהבתי והבנתי. חחחחח טוב אתה. ושאחד המנהלים ינעץ זה שנתן לי אישור אמר לי שהוא ינעץ כנראה הוא שכח או משהו:qqb006: אז שמישהו ינעץ בבקשה:qqb007: |
|
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
איזה מישהו לבן מגיע לשבט של אינדאנים .
אחרי שנה נולד לבת של הצ'יף ילד לבן . הוא מתחרפן אומר זה יכול להיות רק הלבן ההוא . הוא הולך אליו אומר לו "זה בטוח אתה, כולם פה שחורים ורק אתה לבן !" אז הלבן עונה לו: "מה הקשר ? הנה תראה בכבשים שם, כולם לבנות ואחת שחורה" אז הצ'יף אומר לו "טוב .. אל תספר אני לא אספר" |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
חחח, אהבתי תבדיחות :P שלי הכי מפגרת
גרוזני הולך למספרה עם אוזניות, הספר מספר אותו ואומר לו, תוריד תאוזניות, אז הגרוזיני אומר לו ספר מסביב, ככה היה 3 פעמים ברציפות.. יום אחד, בא הספר התעצבן על הגרוזיני, הוריד לו תאוזניות וקולט שהבנאדם נפל מהכיסא ולא נושם. מי שיגלה תסיבה לכך, אני אתן לו פרס ![]()
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
נעוץ
![]()