|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
התחיל הפינוי בעמונה
:qqb010:
קשה ליראות דברים כאלה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
קשה קשה, אבל אין מה לעשות.
ככה זה כשאנשים חיים במקומות לא חוקיים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
מה לא חוקי זה שטח של ארץ ישראל ששיך לנו ולא צריך לוותר אליו !
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
לא מדובר על דיירי הבתים, אלא בקבוצת פורעים שהשתלטה עליהן בכוח הזרוע, וחשבה שתוכל (באמצעות שימוש בביריונות, בלוקים וקללות) לערער על סמכות הריבון. טוב עשו נציגי החוק שהשליטו סדר. אם לא היו עושים כך, לא היינו יותר טובים בשום דבר מהרשות הפלשתינאית, שם הריבון לא קובע כלום, יש אנרכיה של כנופיות, ואיש הישר בעיניו יעשה.
אברי
# 5 |
חבר וותיק
|
דימה ואברי,
מזל שלא כל העם שלנו חושב כמוכם, אחרת היום היה לנו רק את גוש דן לחיות בו. שטח של מדינת ישראל - שהוענק ליהודים אתה שומע? נו אז מה אם איזה נאד פליץ שנבחר לכהן בתפקישד חשוב רוצה להחזיר את זה? פשוט מסריח לראות אנשים חושבים ככה. ואם לא הייתי פה (בפורום) הייתי מתבטא אחרת.
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אברי
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
חבר שלי הוא אחד המג"בניקים שם, הוא לא עונה לי בפלא לצערי מקווה שהכל טוב
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אוף אוף טיפשים, מדינת ישראל כרגע ברוב יהודי, אך יש נתונים שלפי כמות הריבוי של הערבים, שכל אחד שם מביא 10 ילדים אז הרוב היהודי לא ישאר לזמן ארוך..
לכן אנחנו צריכים לוותר על שטחים כדי שיהיה רוב יהודי + שלא תהיה שליטה ערבית בארץ ישראל.. אחרי הכל אנחנו מדינה דמוקרטית ואם יהיה רוב ערבי, הם יקבעו את גורל המדינה. אז, setiment , יש לי שאלה בשבילך. אתה רוצה להיות בארץ ישראל, ארץ הקודש מחולקת, תחת שלטון יהודי. או להיות בארץ ישראל, ארץ הקודש השלמה, תחת שלטון ערבי. כי אין עוד אפשרויות . |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
מצד שני..יש את ה"בית הלאומי" שהבריטים הביאו לנו..שזה על עקרונו חלוקה די שווה והמאחזים לא נראה לי בשטח היהודי לפי הבריטים...אז...בשני המקרים אתה לא צודק. ובכל דבר יש הקרבות, פעם העלו קורבן חיות, היום מעלים קורבן שטחים, נכון, זה קשה לתת לפלשתינים שטחים אבל זה מה יש כדי לנסות לחיות כמה שיותר בשקט. לא צריך לעשות רעש על כל ישוב שמפנים אחד כי זה התיישבות לא חוקית ושנית בגלל שככה רשויות החוק החליטו ואין מה לעשות נגד זה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
זה רק אני, או שיש יותר פצועים מכל ההתנתקות עצמה?
או שאני קצת "מנותק" בושה וחרפה שיהודים מעיזים להרים יד על שוטרים שסה"כ מבצעים את החובה שלהם כשוטרים.. לכלא אחד אחד. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|