|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
איך האתר www.JPG.co.il
תנו ציון מ-1 עד -10
לנתונים הבאים: עיצוב פוטנציאל איכות ציון כללי האתר הכי טוב לעלות קבצי תמונה באינטרנט ![]() והכי מהירררררר |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
2. אני לא יביא כי המערכת גרוע אבל הדומיין טוב 3. 1 מערכת גרוע ביותר עוד הערות לא עומדים בתקן...וזהו בעקרון. תעשה את החישוב. |
|
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הערות: - עיצוב יחסית קטן מאוד.. וכבר מפוצץ פרסומות[למעלה ולמטה.. לא נוח בכלל]. - שכחתם למחוק את שלושה התמונות בצד שמאל. - העיצוב גנוב או שהורדתם את הזכויות ושמתם זכויות משלכם על העיצוב. ולסיכום בארבעה מילים: נחמד, לא יותר מזה.
# 4 |
חבר פורום
|
1-10 ?
3 גם זה רק בגלל הדומין. |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
כמה זמן אתם פתוחים? שבוע?
לפי מה אתה קובע שהוא הכי טוב והכי מהיר? |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אני לא אגיב על האתר, רק על "הכי מהיר"
מהירות ה-UPLOAD בישראל מוגבלת ב-13K אלא אם שילמת תוספת תשלום לספקית שלך ובכך הגדלת את ה-UPLOAD. לכן, אלא אם השרת שלך הוא פנטיום 1, כל אתרי ההעלאה מעלים קבצים באותה מהירות. מהירות ההעלאה אצלך ואצל IMAGESHACK היא אותו הדבר, אבל זה לא דבר שיש לשמוח ממנו כי זה סה"כ 13KBPS. |
![]() |
# 7 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
די חלאס חרשתם תחיים .
למרות זאת אני יגיב: עיצוב- הורדתה אותו ב 15 שקל וגם ככה הוא לא שווה יותר. מערכת- נחמדה קצת לא נוחה אבל בסדר. דומיין- פצצה. סהכ- לא ניראה רציני ביכלל אישית לא הייתי מעלה לשם שום קובץ חשוב שלי . |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
סתם מתוך העניין, בהנחה שמדובר באתר שלך, המושג "JPG" הוא לא סימן מסחרי של איזו חברה?
|
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
דווקא אהבתי :}
אין כמו ב127.0.0.1
|
חמוד, בזמן שראר לא עובד זה שרת נחמד להסתמך עליו. 6 וחצי מתוך 10 (מערכת לא מוכנה, לא מספיק פורמטים ועיצוב ככה..)
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|