|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שאלה בנוגע לראוטר אלחוטי
לאור הידע במועט שלי בתחום האלחוטי, אני מבקש טיפה עזרה
![]() אני מחלק את האשכול לשניים פשוט לנוחות. אחד יהיה בתחום התיאורטי: מה הם המחירים של ראוטרים סבירים, מה ההבדל בינהם, איזה חברות שמייצרות אותם אתם ממליצים. בעיות כולשהם שהיו לכם איתם. והשני זה התחום המעשי: אני נכון להיום נמצא ב - HOT ואני ישאר אצלהם לעוד משהו כמו שנה שלמה, ההורים שלי לוקחים את החדר העבודה שלי ורוצים להפוך את החדר שלי לחדר העבודה שלי (פעם היו לי שני חדרים), בגלל שאי אפשר להעביר כבלים דרך הקירות לחדר שלי (קשה להעביר את החוטים דרך חדר אמבטיה) אני צריך לדעת איזה אפשרויות יש לי? האם ראוטר אלחוטי יעבוד טוב? אם זה בכלל אפשרי לעשות דרך HOT? גם בנוגע העניין של המחשב נייד, מה זה WIFI, וההתקן המצאתי בנייד Intel® PRO/Wireless 2200BG (802.11b/g) ? יבגני |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
יש אם אני לא טועה שלושה תקנים פופולארים
g,c,g (בקשר ל C לא בטוח) התקן הכי טוב ומהיר הוא g אני אישית משתמש בו מבחינת עלויות, זה לא יעלה לך הרבה.. ובמיוחד אם במחשב שלך יש נתב של הרשת האלחוטית. בקשר למחירים אני לא ממש מכיר ![]() כי קיבלתי את הלפטופ שלי אם ראוטר אלחוטי וקוי של levle1 מה שאני גם ממליץ לך לעשות מחשב 1 מחובר קווי מחשב 2 מחובר אלחוטי (הקווי פשוט הרבה יותר מהיר) |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
עכשיו מה שאני צריך לדעת איך הכל עובד מה אני בדיוק צריך בשביל הכל... עכשיו לשאלה אחרת שרציתי לשאול אני מביא כנראה את המחשב הבא כי אני לא אהבתי את הכרטיס מסך של מחשבי LG, הוא התחמם לי טילים אחרי שאני הפעלתי את המשחק הכי קטן.... מה אתם חושבים על מחשבי HP כי לאחרונה יצא להם שם רע לפי מיטב הבנתי: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...-68281635.html יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ממש לא תתאכזב.. אממ לי יש בעיקרון ראוטר משולב גם אלחוטי וגם קווי ככה שזה מעולה |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
רק הבעיה שהכרטיסי מסך שלהם לא משהו גם... אתה יכול בבקשה לרשום את הדגם שאתה משתמש בו ואם הוא מצליח להפעיל משחקים בצורה סבירה (לא כמו מחשב שולחני אבל סביר בשביל להפיג את השיעמום לפעמים). משהו כאן משתמש במחשב HP? יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי
|
הקירות בין החדרים שאתה מעונין,
הם קירות גבס או בטון? מה המרחק בין החדרים? |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה הסדרה כל המחשבים בסדרה (ונראה לי בכלל, כל המחשבים שלהם מהשנים האחרונות) מגיעים אם wifi מובנה. מה שאני אוהב בהם זה שאתה מקבל את ה win מותאם לIBM שלך שזה ממש ממש נחמד חח |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יבגני אני ממליץ לך לקנות נתב אלחוטי / ראוטר משולב למודם של D-Link.
ממ אבל זה לא יעבור באינטרנט של נטויזין או כבלים, זה דורש קו טלפון. בקשר למחשב הנייד שיש לך, אני יכול לעזור לך לכוון אותו לאינטרנט האלחוטי. יש גם מדריך שהכנתי לבעלי מחשבי נייד של HP אבל זה יכול להתאים לכל מחשב. בכל מקרה אם אתה צריך עזרה או שיש לך שאלה אני זמין בפלא: 0509849995 או בפלא הישן: 0507204179. יום טוב, עדן דהן. הינה המדריך: http://www.hosts.co.il/forums/showth...light=ipconfig Last edited by Pro-HostCoil; 12-02-06 at 08:17.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
1. אחד זה קירות בטון במרחק של 6 מטר עד החדר שלי. 2. זה מרחק של 7 מטר גבס. אז אני יקח את הגבס, השאלה אם הוא יעמוד בזה? ועדן אז אתה אומר שאני לא יוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי עם כבלים? והאם זה יהיה כמו שזה עכשיו תשלום קבוע לחודש או שזה זמן מול ספק? יבגני |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|