הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 11-02-06, 23:41   # 1
בניה
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

בניה לא מחובר  

עזרה לאחרים

בס"ד

ציטוט:
יש לי חבר שאני ממש מרחם עליו ההורים שלו אין להם מה לאכול . יש לו 2 אחים שגרים איתו בבית . ויש לו שני אחים מהנדסים שלא מכירים במשפחה שלו . לא עוזרים להם וההורים שלו מבוגרים ממש אומללים .
שהוא היה בחור הוא עבר היתעללות בבית ספר . והוא טוען שביגלל זה יש לו בעיות נפשיות .זה לא הנקודה .
לאדם הזה יש שכל ענק !
הוא לא חולה נפש .לדעתי הוא תמים ועכשיו אח שלו רוצה שהוא ילך לצבא ( זה שמהנדס ולא מכיר בו ) .
אם הוא יהיה בצבא הוא יכנס לתחלואי נפש .
יש לו שינים שבורות . הוא כל הלילה עובד בישביל ללתקן את השינים שלו ולמחרת ההורים שלו לוקחים לו את הכסף בישביל לקנות אוכל לבית .
הוא ממש אומלל .אדם גאון אם פונצאיל ענק !!
כל הזמן שהיה לו טיולים בישיבה אני וחבר שלי שילמנו עליו ביזבזו עליו המון כסף בלי שהוא ידע רצינו לטובתו

ועכשיו לתקן לו את השינים אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי !!!!
אני צריך עזרה . אני בוכה עליו .והיום דיברתי איתו ודיברתי בצורה קשה שלא יכניס לראש שלו שהוא חולה נפש . הוא גאון !!! ואם הוא יכניס את זה לראש לא יהיה טוב

אני משווע ליפנכם אם יש מישהו שיוכל למצוא לי אדם שיהיה מוכן לממן לו בטיפולים אני ישמח !
הוא עובד כל הלילה .ואחרי זה ההורין שלו לוקחים לו את הכסף הוא בוכה לפני . ואני נותן כמה שיש ביכולתי לעזור לו
אם מישהו מוכן לעזור בכל דרך הוא יכול ליצור איתי קשר ב
email bnaya@admini.ath.cx
ICQ 256718790
mesnger bnaya@admini.ath.cx
פלא 0548120077
אפשר לשלוח גם כסף בדואר, לקבלת כתובת לשלוח ה"פ.
  Reply With Quote
ישן 12-02-06, 00:10   # 2
אברי
חבר פורום

מיני פרופיל

אברי לא מחובר  

סיכוי טוב שלא רק שהצבא לא יהיה עבורו אסון, אלא שיכול להיות שזאת תהיה תחילת הדרך שלו להסתדר בחיים. בתור חייל סדיר הוא יכול להגיש בקשה לטיפול שיניים פרוטטי, ואם יאושר, הצבא ישלם על תיקון השיניים. בנוסף, הוא יכול להגיש בקשה לתשלומי משפחה (תשמ"ש), ואם אכן המצב הכלכלי קשה מאוד, הצבא יפקיד מדי חודש כספים לחשבון הבנק של הוריו.

אברי

Last edited by אברי; 12-02-06 at 00:14..
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום