|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
![]() שלום.
לא ידעתי איפה לרשום את הנושא הזה, אז רשמתי פה. חלק מהמעצבים בטח נקלעו למצב כמו שלי: הכנתי לפי יותר משנה עיצוב לאתר מסויים (שלי במקרה הזה), עכשיו אני רואה אתר שיתוף קצבים שנפתח עם העיצוב כמו שלי רק בצבע אחר, מנהלי אתר לקחו את העיצוב שלי, שינו לו צבע מאדום לכחול ורשמו שהעיצוב הוכן על ידם. כמובן יש לי את כל ההוכחות שעיצוב הוא שלי (כולל תאריך הכנת עיצוב שנוצר בפוטושופ, צילומי מסך ועוד...). אני מחפש המלצה לעורך דין טוב שיוכל לעזור לי בתביעה של האתר. תודה.
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל.... אם האתר שלך הוא סתם אתר (לא שיתוף קבצים) ויש בו תכנים חוקיים, אז למה לא? לך על זה. תתבע אותם.
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני קודם מציע לך לפנות אליהם ודבר איתם על זה, אח"כ תעבור לשלב הבא.
ואם כבר עשית את זה אז, קח מרום לחפש בו עורכי דין: http://www.martindale.co.il/mgmSearc...D=145&LangId=1 |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בחיים לא תצליח להוכיח כלום, זה לא פטנט, זה לא יצרה רשומה זה לא כלום. רק שתדע לך, ששוכתבו אלפי ספרים, מאות פעמים, עם אותה עלילה בדיוק, ואפילו שמות זהים ולא דבר ולא נעלים. הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה לדבר איתם. |
|
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
-------------------- אין לך שום ברירה. אני מניח שיש לך פוטושופ לא חוקי, ולכן לא יעזור לך כלום בבית המשפט. נסה לדבר איתם. זה הפתרון היחיד. |
|
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לתבוע??
אפשר לחשוב אז העתיקו ממך תעיצוב, אפשר לדבר איתם ולהגיע לפשרה. איך בדיוק הם גנבו לך עיצוב של php-nuke?.. אשמח לקבל לינק לאתר שגנב. |
![]() |
# 7 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אין מה לעשות חוץ מלבקש מהם.
כמו כן לי גם גנב מין אתר את העיצוב שהוכן על ידי המעצב שלי. בכל מקרה, בהצלחה.
מנהל ראשי בדימוס
|
מכיוון שהנושא מתקשר לגרפיקה בדרך זאת או אחרת אני מעביר לפורום גרפיקה (בהחלט יש מקום להודעות מסוג זה - התייעצות בפורום שם), לכן זה מתאים לגרפיקה יותר מדיבורים - מועבר.
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
יש מצב אתה מתכוון לאליקומפ ?
בכל מקרה הדבר היחידי שאתה יכול זה להתחנן אליהם למה ? א ) הפוטושופ שלך לא חוקי הוא וארז (אל תגיד שלא כי ביננו ... ) ב ) כבר לא חשוב ב אם א הוא נכון :\ |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אם הפוטושופ שלך חוקי - לך על זה..
אם לא, אל תחשוב על זה אפילו. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|