|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי קהילה
|
ביקורת על כמה חברות [בייסיק,הוסטרט,אקטסרב,דיגיטק]
אהלן,
ברצוני לתת ביקורת על כמה וכמה חברות.. הראשונה : בייסיק נט וורק :: דניאל, אז ב1.8 קניתי ממנו דומיין לרשת והגיע במהירות ומתי שהייתי צריך תמיכה הוא עזר לי במהירות רבה, צחוקים איתו, הוא הבין שאני לא אחד שמדבר שפה גבוהה אז הוא דיבר איתי היה צחוקים, בנאדם חב"לז. השנייה :: הוסטרט :: יבגני, אחלה של בנאדם, לימד אתי הרבה דברים, התלהב ממני שהבאתי לקוחות שעבדתי אצלו, מספק לי ספונסר לרשת, אין בכלל נפילות השלישית :: אקססרב :: עומריקו, מנכ"ל החברה אחלה של בנאדם, שניהלתי בזמנו את פרוקיט מוד [פרשתי עקב חוסר זמן], האיכסון של פרוקיט מוד היה על השרת שלו, אין נפילות ! לא הייתה נפילה אחת ! הרביעית :: דיגיטק :: הזמנתי מהם שתי דומיינים, דומיין אחד ממשה ודומיין אחד מאבי, עם משה היו בעיות כי הוא שכח אבל לא נורא זה הגיע בזמן וכמו שצריך, כנ"ל אבי. אחלה חברה. תודה לכולם. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
תודה לך!
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
וואלה סבבה בהצלחה ...
|
![]() |
# 4 | |
משתמש חדש
|
נחמד לשמוע
![]() |
# 5 |
משתמש חדש
|
ארבעת החברות - אכן מומלצות.
הניסיון היחיד שלי, היה עם חברת Basicnetwork, ניסיון לא קצר.. ואני יכול להגיד לכם.. שזאת חברה רצינית, דניאל משקיע, ומומלץ מאוד.. דניאל עושה מעל ומעבר, כדי לגרום ללקוחות שלו להיות מרוצים. על Basicnetwork אני ממליץ בייחוד.
# 6 | |
חבר וותיק
|
חחח את כל הדומינים אני הזמנתי דרך יבגני חחחחחח
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה
|
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי
|
יאי,
אני מופיע כאן, תודה,שמח שנהנת מהשירות. ![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
נחמד לשמוע שיש אנשים ממש טובים בעולמנו.... כן ירבו...
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|