![]() |
# 1 | |
Permanently Banned
|
עבודה שלי על Tupac
טוב אז ככה אני מתגעגע לTupac
![]() חח אז עשיתי עבודה בישבילו חבל הוא מת ![]() הנה העבודה: ![]() למי שלא רואה http://img232.imageshack.us/img232/2...acfinal0ko.jpg הסבר קצר עליו: לחץ לאתר המעריצים Tupac הוא זמר ראפ ותאריך מותו הוא: ציטוט:
מקרב איגרוף של מיק טיסון יש עוד פרטים באתר למעלה יש בתפריט '94 New York Shooting שזה הירי בניו יורק ב 1994 ויש גם את ה '96 Las Vegas Shooting ב1996 ששם הוא נהרג תגובות Last edited by TAsraf; 25-02-06 at 03:00.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חמוד, הוא מוכר לי...
אתה יכול לפרט יותר מי הוא ומתי הוא מת? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
לחץ לאתר המעריצים
הוא זמר ראפ אחי והוא מת ב ציטוט:
מקרב איגרוף של מיק טיסון יש עוד פרטים באתר למעלה יש בתפריט '94 New York Shooting שזה הירי בניו יורק ב 1994 ויש גם את ה '96 Las Vegas Shooting ב1996 ששם הוא נהרג Last edited by TAsraf; 25-02-06 at 02:51.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
חמוד
# 5 |
הוסטסניון
|
נחמד ...
# 6 |
חבר מתקדם
|
טו פאק 4 לייף...
נתחיל מזה שיש שגיעות rest in peace בקשר ל hommie אני לא כזה בטוח...או שהכרת אותו אישית והוא ה home boy של שלך ![]() חחחח מבחינה גראפית העבודה משעמת כזאת.. סה"כ חביב, בהצלחה..
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
ווי... טופאק...
![]() איזה יפה יצאה התמונה באמצע! |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
תודה שיראל ותודה לכולם..
עוד תגובות? |
![]() |
![]() |
# 9 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
נחמד מאוד.
אבל התמונה לא יצאה משהו :]] בהצלחה. המשך גלישה מהנה, ושבת שלום.
# 10 |
חבר וותיק
|
פשש יפה....אוהב את טופאק אחלה שירים יש לו. (או היו לו ..:|)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|