![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
סקירה: NOKIA 6230i
שלום, חזרתי עם סקירה על המכשיר NOKIA 6230i שקניתי לא מזמן...
תמונת המכשיר: ![]() ( נלקחה מגוגל ) מפרט המכשיר: מצלמה: 1.3 מגה פיקסל רזולוציה מקסימלית: 1280 על 1024 פיקסלים זכרון פנימי של 32MB ורישמית ע"י החברה נתמך בהוספה של 512MB, למרות שיש כאלו שהוסיפו 1GB והמכשיר עובד בלי תקלות ( פירוט בהמשך ). רמקול פנימי בעוצמה גבוהה ( למי שהתבלבל, יותר חזקה מאשר ה Sony Ericsson w800i ) משקל: 99 גרם מסך: 65,000 צבעים ( TFT ) גודל מסך: 208 על 208 פיקסלים ( 27 על 27 מילימטר ). צלצולים פוליפונים ( 64 ערוצים ), נגן MP3. תומך בטכנולוגיות הבאות: Bluetooth, Infra-red, USB. גודל ספר טלפונים: 1000 זכרונות. יתרונות: מכשיר ממש חזק, אני אישית ממש מרוצה ממנו, אפשר לשנות כמעט הכל ! אם זה צבע הטקסט של התפריטים ועד תצוגת התפריט עצמה ! חסרון: כשהמכשיר על רמה 5 של צלצול, כשמתקשרים הצלצול הוא על מצב מתחזק, זו היא לא תקלה ! זה דבר שנוקיה ניסו לעשות בראש חכם, ככה שאם מישהו עם המכשיר בשיחה והוא מקבל שיחה, שלא יפגע לו בעור התוף, כן עד ככה העוצמה חזקה ! בגדול ? אחלה מכשיר, ממליץ ! המכשיר מגיע בקופסה עם: המכשיר עצמו מטען סוללה ( למכשיר :P ) אוזניות כרטיס הרחבה של 32MB אני קיבלתי כבל USB בנוסף מיורוקום, אבל זה לא היה בקופסא. כרטיס זכרון ( הרחבה ): בגדול, לפי החברה, המכשיר תומך רישמית בכרטיס זכרון של 512MB, אני הוספתי 512MB בגלל שלא היה בחנות שהייתי בא כרטיס של 1GB וזה היה די דחוף לי. אני ראיתי אצל חבר, שהמכשיר תומך בכרטיס של 1GB של MMC ! ( אם אתם קונים את המכשיר ומתכוונים להוסיף את הכרטיס זכרון, תוודאו בחנות שהכרטיס כן עובד ! ). בנוסף, יש מספר תלונות מאנשים שהכרטיס זכרון של 1GB מאט להם את המכשיר, אלה אנשים בודדים, אבל תבדקו את הסיפור לפני שאתם קונים. מספר תמונות שנלקחו מהמכשיר: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ציון ? 10 / 9.5 |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
פשש איזה איכות תמונה.
לי יש את ה6230 הרגיל כבר איזה חצי שנה אצלי.. ואני רואה כאן שיפור ענק בתמונה.. כנראה הם שינו משהו במצלמה בין שני הדגמים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
כן, בדגם בלי ה I זה 0.3 מגה פיקסל
בדגם החדש ( 6230i ) זה 1.3 מגה פיקסל |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אחד הפלאפונים המושלמים :P
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
נראה.. אולי אני אחליף את ה6230 ל6230i ..
ד"א אני בעיסקי ככה שאני משלם 12 שקל ל36 חודש על ה6230, ליתר דיוק אבא שלי משלם :P.. אז אני חושב שאת אותו מחיר אני ישלם על 6230i, אני יבדוק את זה עם אורנג מחר :] |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
וואלה נראה נחמד,
הצורה וכול זה ניראה גם יותר רציני מכל הפאלפונים האחרים ^^ |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מושלם :]
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
מצלמת CMOS 0.01 זה לא מצלמה איכותית... לדעתי סתם פלא אבל כל אחד והדעה שלו...
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
1.3 מגה פיסקל.
אחלה מצלמה תראה את האיכות של התמונות. הדעה שלך, נוגדת הרבה דעות אחרות, גם כאלו שמומחים בכל הסיפור... דרך אגב, למי שמעוניין אני משלם עליו 15 שקל בחודש :P |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בישביל דברים אחרים כגון נוף, יש לך מצלמות רגילות. :S סתם לבזבז כסף על האריקסון w800i ביגלל המצלמה שיש לו? :S, כמעט ברוב, ה- 6230i אותו הדבר כמו הווק מאן. אולי קצת פחות.. :S
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|