|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחרי חודשיים של עבודת פרך , השקעה , בניית כל מיני אתרים...סגרו...=[
120$ אחרי המון זמן של השקעה ופירסום וקריעת תחת!!!
בדיוק שלשום הגיע אלי הקוד PIN אך לפני כ3 ימים נסגר לי החשבון משום מה. כנראה הלישנו למה לא עוול בכפי. ![]() עצוב באמת עדיף לעבוד עם אדוורסנט או אי-מדיה |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ככה הם לא צריכים לבדוק כל אחד אלא רק את אלה שהתמידו והגיעו ל 100$, ואני בספק אם הם מחזירים לבתי העסק את הכסף הזה. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואני עוד יותר חושב ואפילו בטוח שהם לא מחזירים את הכסף למפרסמים. ![]() ![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
גם לי סגרו לא מזמן.. היה מעל 200$ שמה.. בפחות מחודש ..בעקרון גם לי בידיוק הגיע הPIN וזה מוזר שדווקא פתאום נזכרו לבדוק..
מה היה התירוץ ששלחו לך? |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
באסה לכם,
פשוט תבנו אתר קטן שהוא יהיה באנגלית.. והוא יהיה ה"עיקרי"... וככה הם יחשבו שזה האתר =] |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
עוד אחד לרשימה הארוכה של אלו שסגרו להם תחשבון.
גם לי זה קרה ובגלל שלא קבלתי ת140$ הסתבכתי קשות עם איחסון למשחק שלי ועכשיו הוא בDOWN. למדתי תלקח - לא מתעסק עם גוגל יותר.
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 01-03-06 at 19:59.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אני בינתיים ב-70$,
קוד ה-PIN אמור להגיע בערך בעוד מס' ימים. אני מקווה שלא יסגרו את החשבון אצלי גם. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אולי נכון שהם לא יתעסקו איתך , הרי אתה עברת על החוקים , הם לא אשמים פה בשום דבר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|