![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
צריך שירות SMS
שלום
אני פותח אתר לחובבי מוזיקת רוק ואני צריך שירות SMSים לאתר* אם מישהו יוכל לתת לי להשתמש בשירות לצרכי האתר בחינם{הוא יוכל לקבל אחוזים מכל הודעה} אני אודה לו מאוד והוא יקבל פרסים כתודה* אם מישהו מעוניין לתרום לנו שיצור קשר או שישאיר פרטים כאן ואני אצור איתו קשר אם אתם צריכים מידע מסוים אפשר לשאול בפרטי או באחת מתוכנות המסרים -אם מישהו מעוניין לנהל איתי את האתר-נא ליצור איתי קשר *הסיבות והפרסים יוסברו לבעל השירות שיסכים לתרום תודה לכל מי שעוזר ושיהיה לכולכם פורים שמח!:qqb014:
nirstyle.deviantart.com אימייל: nirl28 [at] gmail.com מסנג'ר: dardy_nir10@walla.co.il Last edited by the-wolf; 14-03-06 at 01:29.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אני יוכל לספק לך את תשתית השירות, אך ללא גישה לשירות עצמו.
כלומר, תוכל לקבל בכתב את כל האפשרויות + הסברים של מה שיעניין אותך, איך לעשות ואת מה... בנוסף לתמונת מצב כל חודש של השירותים שתפתח, כלומר תוכל לראות כמה SMSים נשלחו בשירות שלך והכל מפורט - בתמונה שאני אעביר לך. כמו שאמרתי, ללא גישה לחשבון עצמו. אם מידת האמינות שלי היא שתעמוד בשאלה אני אוכל להביא לכאן כמה אנשים שיגידו לך חד משמעית מה דעתם עליי בקטע של אמינות, או שיעבירו לך מכתבים במייל... לשיקולך. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אשמח תוכל ליצור אשמח אם תיצור איתי קשר בהקדם או שתשאיר פה פרטים ואני אצור איתך קשר
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
אשמח אם תשלח לי בפרטי את הפרטים המלאים אודות האתר (אם יש כתובת זמנית זה גם טוב) והשירותים שאתה מעוניין לבצע באתרך ואם זה יתאים לשנינו אוכל לספק לך את שירות ה-SMS (תשתית - יכולת שליחה וקבלת הודעות).
ואם אתה רוצה בן אדם אמין, אין לי בעיה שיגיבו כאן על האמינות שלי (מי שמכיר אותי אישית). |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מחכה לעוד הצעות
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|