|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
שיחה מוזרה למדי. די ארוך אבל מצחיק ומוזר :|
אותי שביום יש 24 שעות אבל לא למדו אותי שבלעדיך זה נצח says:
נכון יש לך אתר היא Says: ? EyeSoft says: כן, יש לי אתר היא Says: אז.... EyeSoft says: בגלל זה חשבתי שהוספת אותי כי רצית משהו ולא סתם כי רצית עוד מישהו ברשימה היא Says: משהו ממך כמו מה למשל? EyeSoft says: עיצוב, תכנות, שיחה, כל דבר. הרי יש סיבה לזה שהוספת אותי. אני מניח... היא Says: לא אין סיבה רק ש...... היא Says: טוב תעזוב EyeSoft says: ש... ? EyeSoft says: דברי. היא Says: בן כמה אתה? EyeSoft says: 17 היא Says: אתה גדול ממני רק בשנה אני 16 EyeSoft says: נחמד מאוד... היא Says: היא Says: היא Says: תודה EyeSoft says: אממ, בבקשה. היא Says: מה פירוש המילה אממממ יש לזה חשיבות לא....? EyeSoft says: אמרת תודה אז אמרתי בבקשה. פשוט לא אמרתי שום דבר שדרש תודה. היא Says: אההה היא Says: חשבתי ש..... היא Says: לא חשוב EyeSoft says: מה ? EyeSoft says: דברי חופשי. היא Says: חשבתי שאתה מאוהב EyeSoft says: במי ? היא Says: לא חשוב..... EyeSoft says: דברי... היא Says: לא..... היא Says: פשוט אני מתביישת...... EyeSoft says: דברי חופשי. EyeSoft says: אין לך מה להתבייש. היא Says: תשכח מהעינין EyeSoft says: נו דברי.... אני לא אוכל אותך... היא Says: טוב היא Says: חשבתי שאתה מאוהב בי EyeSoft says: אני אפילו לא יודע מי אתה. אני לא ראיתי אותך ולמען האמת אני אפילו לא יודע איך קוראים לך. למה חשבת שאני מאוהב בך ? EyeSoft says: את* היא Says: סתם EyeSoft says: אוקיי... היא Says: טוב היא Says: אני מצטערת על מה שאמרתי EyeSoft says: אין לך על מה להצטער. זה לא שפגעת בי או משהו. היא Says: טוב היא Says: היי EyeSoft says: היי היא Says: מה המצב? EyeSoft says: בסדר. היא Says: יופייי היא Says: בן כמה אתה? EyeSoft says: שאלת את זה כבר לפני 10 דקות היא Says: אההה היא Says: כן היא Says: אז מה העינינים כוסון? EyeSoft says: בסדר. EyeSoft says: תגיד, את מכירה אותי מאיפה שהוא ? EyeSoft says: חוץ מהעובדה שיש לך את הMSN שלי... היא Says: לא למה? היא Says: לא למה? EyeSoft says: אז למה את מתחילה איתי דרך האינטרנט וקוראת לי כוסון EyeSoft says: לא שאני מתנגד, אבל זה די מוזר.. היא Says: אז........................................ היא Says: מה זה אסור היא Says: סקסי ועל זאת אומר WTF :{ וזה לא מפסיק. היא ממשיכה. אני כבר מריח את הסיגר של יגאל :O עדכון חיי מהשטח, היא גרה ברמלה ורוצה שאני אבוא... אני עדין מריח סיגר :ם Last edited by Eye-Soft; 13-03-06 at 17:18.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|