|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
שירות חדש מבית Compi-il & Bestserv.co.il
אהלן,
אני רוצה להציג לכם שירות חדש. שירות ניתור באמצעות SMS. לא, זה לא שירות ניתור אוטומתי אשר מודיע לכם אוטמתית שהשרת שלכם נפל. אלה שירות עזר לאבחון בעיות בשרת ברגע שאתה מחוץ לבית. הלקוח מתקשר, "השרת לא עובד!!!" אתה - בנסיעה. הלקוח באמת צודק? או סתם אומר בולשיט כי הפורום שלו לא הותקן טוב? מה עושים? עד עכשיו - כלום מעכשיו ![]() איך זה עובד? נרשמים לשירות, בוחרים קוד לשרת שלך. מכניס את כל הפרטים על השרת שלך ועליך. רושם את הקוד הסופי שלך וזה הכל. במצב שאתה צריך לבדוק אם פורט מסויים בשרת שלך מגיב אתה פשוט שולח SMS לדוגמא, לבדיקה באם ה SSH (פורט 22) של השרת של הוסטס מגיב אפשר לשלוח כבר עכשיו הודעה אם הקוד נתר הוסטס 22 נתר קוד בסיס - חובה לרשום לפני כל פעולה אם השירות הוסטס שם הקוד - שם הקוד שבחרנו בהרשמה (בכדי שהמערכת תזהה שאכן מדובר בנו) 22 - הפורט שאנו רוצים לבדוק, במקרה אחר. יכול להיות גם 23 או 48856. כתובת השירות: http://www.compi-il.com/caperonline/ עלות שליחת הודעה: 1 ש"ח. עלות הרשמה: חינם! תמיכה למערכת ניתן לקבל בדוא"ל meni.sa@gmail.com -מני. Last edited by Oppis; 12-03-06 at 19:23.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
איזה דבר שימושי זה
בהצלחה ![]()
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אויש, חשבתי על זה כבר מזמן על השירות הזה. רק אתמול התחשק לי לבנות אותו חחח. האמת חשבתי על משהוא יותר גדול ![]() תצפו לו. זה יהיה מין גרסא מושלמת של הדבר הזה. תראה, זה לא בעיה לעשות את זה בלי הרשמה אבל זה סיפור כזה..אני לא היתי רוצה כל פעם לכתוב את ה IP אם נקודות ובאלגן. בקשר לפורט 80 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() אממממ...לא אמרתי שרק יהיה זה, תעשה גם וגם.....(וזה שבלי הרשמה נגיד, יעלה חצי שקל יותר).. לרשום איי פי?.....אם היית בעל עסק לחוץ היית רושם קצת יותר מאי פי ![]() שוב פעם, בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אז זה יהיה ![]() אם לא.. לא נורא ![]() בקשר לרעיון השני, אהבתי. אני יעבוד על זה בערב ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|