|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום לכולכם!
שמי רדי, אני צריך 2 אנשי מכירות 2 תומכי תכני ומתכנת אישי אנשי מכירות- גיל:14 ומעלה אנשים שיש להם שיכנוע בתכום הכלכלי אוהבים להתעסק בזה. וכאן יש לכם מקום כדי להרוויח. תומכי תכני- אני צריך תומכי תכני אדיבים שיפעלו רוב הזמן ויעזרו כי זה ממש חשוב גיל:14 ומעלה. שיבינו בפורומים שרתי רדיו וונטרילו מירק בהכל בקיצור שיהיה להם ידעה מעולה. מתכנת- אני צריך מתכנת מקצועי שמבין בשרתי משחק שרתי איחסון סרברים מעצב גם אבל לא הכי הכי מישהו שיתנסה לפחות במשהו. שיודע מה צריך לעשות שיהיה מתכנת בקיצור מקצועי. זה ממש חשוב! עכשיו אם אתם מכירים מתכנת טוב מיקצועי ממש ברמה גבוהה. צרו איתי קשר. מה יצא לכם!? תקבלו תשלום על זה. האנשים הנ"ל דרושים לחברה שניפתחת ממש בקרוב רצינית לשרתי משחק רדיו דיבור איחסון בקיצור חברה ממש מקצועית וטובה! לרציניים צרו איתי קשר אייסי: 277791875 |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יש כאן משהו מוזר תנו לי לחשוב
1+1=2 הא הבנתי אתה עובד ב LIGHT ERA ואתה נציג מיכירות ואתה פותח עוד חברה מתחרה הגיון שוטף....
# 4 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
שלום לך,
אפשר לדעת אם יש אתר/דומיין/יעודי/רייסליר וכד'? אשמח לשמוע פרטיים! בהצלחה במציאה!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|