![]() |
# 1 |
מנהל ראשי
|
[BasicNetwork] ושוב..
אני כותב עכשיו לאחר ארבעה ימים שלא הייתי זמין לאחר פעילות מסויימת בצבא שלא אפשרה לי להיות זמין,
המזל לצערי לא מאיר לנו פנים לאחרונה, ולצערי זו תקופה שצריכה לעבור ואנו עושים כל מה שאפשר בשביל לתקן את המעוות. לאחר שהגיעו אלינו מעט "חדשות טובות" (השרת החדש הגיע, שרת הגיבוי הגיע) והמצב מעט התחיל להתייצב מהנפילה (בלשון המועטה) שהתרחשה עם הדיסקים הקשיחים, התרחשה תקלה ביום ראשון בברק 013, בה נפל זרם החשמל לחלקים נרחבים בחווה, כחלק מאותו "חוסר מזל", נפלו מספר שרתים אצלנו בארון, והשרת היחיד שניזוק פיזית מהנפילה היה השרת הראשי החדש שהגיע אלינו יומיים קודם לכן, לוח האם שלו פשוט ניזוק מקפיצת החשמל ונשרף. ברגע שנודע לנו הדבר, התחלנו להחזיר אנשים לשרת הזמני עליו התאכסנו עד להגעת השרת החדש. השרת נמצא כעת במעבדות Tyan ומוחלף, הצפי הוא שמחר בשעות הערב השרת יעלה (בשנית) והגיבויים והלקוחות יוכלו להיות מועברים אליו (בשנית). הלקוחות יפוצו בהתאם, את זה אני יכול להבטיח. פחות עובדות, ומעט דעה אישית: הסבירות שדברים כפי שקורים לנו בעת האחרונה יקרו בתדירות כזו היא נמוכה, יחד עם זאת..הדברים קרו ואנו מוצאים דרכים להתמודד עימן. שלא יובן אחרת, קשה לי לומר עד כמה אני מעריך את הסבלנות וההבנה שגילו רוב הלקוחות למצב העדין והלא נעים שנקלענו אליו יחד, אני כספק שירות והם כלקוחות. עם זאת שלא היה ברשותי שום "אמצעי" לעצור את התקלות או למנוע אותן, אני לוקח עלי את כל האחריות אליהן וכפי שהבטחתי, הלקוחות יפוצו בהתאם. בנוגע להתנהלות שלנו בנושא, אני אכתוב שוב: אם לא נשים את הדברים באמת על השולחן זו תהיה טעות איומה מצידי, לא התנהלנו כהלכה בכל התהליך (שעדין בעיצומו), ועם זאת..עד כמה שהדבר ישמע מוזר לחלק מהאנשים אנחנו אכן עובדים יום וליל על מנת לתקן את התקלה ולספק את השירות כפי שצריך להיות מסופק. אני מבין את האכזבה שחלק מהלקוחות הפגינו וחשוב לי לציין, שאני מוכן לעשות הכול על מנת לנסות ולשפר שוב את תדמית החברה לתדמית הרצויה והמוכרת מהעבר. דבר נוסף שחשוב להדגיש, אולי מעט לטובתינו בכל הסיפור, אין ספק שספגנו "מכות קשות" במהלך השבועיים האחרונים, "מכות" שאני בספק שהרבה חברות היו מוצאות את הכוח והרצון להתאושש מהן. עם זאת, מצאנו את הכוח והוצאנו את המשאבים (הפיזיים והכלכליים) על מנת לתקן את המעוות, ושוב...לספק שירות כהלכה, כפי שהורגלנו בשנה וחצי האחרונות שאנו פועלים. מקווה שהסבר זה יבטא ולו בקצת את המתרחש כרגע, את התחושות האישיות שלי בנושא, והתקווה שכבר מחר נוכל לראות תוצאות בשטח. דניאל. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|