|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תרם רבות להוסטס
|
עזרה עם בעיה שפשוט הרסה לי את כל העסק
שלום, כולם..
אממ, במה אני אתחיל? אני צריך עזרה מימכם, המעצבים (רצוי כאלה שמעצבים כבר הרבה זמן), אני לא יודע אם תוכלו לעזור, אבל עדיף לנסות. פעם, הייתי מעצב אתרים. הייתי כאן, בהוסטס, עיצבתי אתרים וכמובן - נתתם לי ביקורת עליהם. האמת היא, שהמעצבים הותיקים לא יזכרו אותי, ולא רק בגלל שהחלפתי כינוי. פעם הייתי מתקתק עיצובים ב "קצב השעון", בלי עין הרע (שכבר נראה לי שנעשה), היו אומרים לי שהעיצובים שלי טובים. אני? מעצב אתרים כבר 3 שנים ומעלה. בזמן האחרון, יש לי (ולחבר'ה שאיתי, וגם הקהילה שלי) שאיפות להקים אתר גדול, רציני, לא אחד מהאתרים שיסגרו. כמובן, שהדבר הראשון שחשבתי עליו, כמעצב, להשקיע את העיצוב הכי הכי טוב על האתר הזה. אבל הבעיה היא, שאני פתאום לא יכול (!) אני באמת לא יודע, בזמן האחרון ירדתי כ 60% בעיצוב, באופן פתאומי.. איך מכנים את זה החבר'ה? "חוסר מוזה". האמת היא שלעצב אני יודע, זה לא בעיה. אני מכיר את התוכנה, אפילו קניתי ספר עבה מאד, ולמדתי את כולו, זה לא עזר. הבעיה היא שאין לי רעיונות.. פשוט אין לי.. אני עדיין תקוע עם הרעיונות של "מרובע למעלה, לעצב אותו, מתחת כפתורים ו 3 תיבות לאורך למטה, עם תפריט בצד". זה מגוחך, והורס אותי לראות שאפילו מעצבים מתחילים, שבקושי חודש עוסקים בעיצוב, מתחילים להביא רעיונות שאפילו אותי מלהיבים. זה הרס לי הכל, חשוב לציין שאני גם "מתפרנס" (מתפרנס.. טוב, לא עד כדי כך. ה-כ-ל הולך לאתר שאני מאד מאד רוצה להשקיע עליו), עכשיו אני כבר לא מעצב.. שקלתי אפילו פרישה מהעסק. "חוסר המוזה" הזה הוא כבר איזה 3 חודשים. אני לא יודע ממה, אבל אני צריך עצות ממכם, המעצבים.. ובבקשה, אל תגידו משהו בסגנון "תסתכל על עיצובים של אחרים, ותיקח השראה.. בלי להעתיק". אני החלטתי מההתחלה, את העיצובים שלי אני מעצב מהראש, ללא השראה משום מקום, לא תמצאו אצלי, בכל תולדות שנות העיצוב שלי עיצוב אחד, שאפילו קמצוץ מימנו מועתק מאיפשהו. אז.. תעזרו לי, אני כבר נואש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
את הסגנון לא אנחנו ניתן לך.
קח דף ועט ותתחיל לצייר ולחשוב על רעיונות , ראית שיצא לך טוב? תתחיל לעצב בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 3 |
תרם רבות להוסטס
|
זהו, שאני לא מצליח להמציא שום רעיון.
שעות, אני ישב ומנסה להמציא סקיצות. אפילו בבית ספר.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
לדעתי אתה לא צריך לחשוב אל עיצוב
תסטקל אל לוגואים וכל מיני דברים חוץ מעיצוב ושתראה הרבה דברים כאלה אתה תבין שיש משהו בזה ואם נשנה את זה זה יתאים בישבילי זה תמיד עובד בציור
# 5 |
תרם רבות להוסטס
|
גם זה לא ממש מצליח.
חוץ מזה, אמרתי לכם, אני לא מעתיק שום דבר מאחרים.. גם אם זה יוצא שונה לגמרי |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לש"ש
יש לח רעיון שאולי הוא מטומטם מאוד. תסתכל על הרבה תמונות טבע יפות, כל מיני צורות של תופעות טבע אולי אפילו תצא לטייל ואולי זה יעזור.
# 7 |
תרם רבות להוסטס
|
מה אני חיזקי?
![]() אני אנסה, אולי.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אני יכול להגיד לך שתנסה בכוח, אני בטוח שאתה נואש וכבר ניסיתי בכוח, בכוח זה לא הולך זה צריך לבוא ממך.
על מנת שיהיה לך השראה ומוזה אתה צריך מצב רוח טוב, ואהבה לפוטושופ, ברגע שיש לך חשק לעצב אתה תעשה כבר משהו מלא השראה. כמובן שאת המוזה שלנו לא נוכל להעביר לך..אבל אפשר לתת לך טיפ קטן: תשתמש בפן-טול
# 9 |
תרם רבות להוסטס
|
האמת היא, עכשיו כשאתה אומר,
אני באמת לא ההכי מרגיש "במיטבי" בזמן האחרון.. תודה על הטיפ ^^ נראה מה נוכל לעשות |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
תפתח את פוטושופ, תכין לעצמך פלטת צבעים יפים ותכין מהם איזה משהו יפה :]
בשביל מבנה כדאי להיעזר בדף ועט
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|