|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
מציע את עצמי כתומך טכני לחברת איכסון
שלום שמי דן ואני בן 14 (כתה ט בחופש 15)
ואני זוכר את עצמי כמבקש עזרה מכל העולם שיש מסביב עכשיו אני מתחי לשים לב שיותר ויותר אנשים מתחילים להעזר בי ואני עזור להם בשמחה רבה לא למדתי מאיפה שהוא ספציפי הכל אלא מניסיון (בעיקר) מחברים שהסבירו פה ושם ומדריכים שמצאתי ואני מציע את עצמי להיות תומך טכני בחברת איכסון יש לי ידע ב: פאנל ניהול DA,CPANEL גם כן אני יודע להתעסק עם מערכות פורומים ופורטלים (כידוע לי אסור לציין את שמם פה) יש לי ידע מושלם בשפת HTML יודע פוטושופ טוב מאד אבל פרשתי מהכנת עיצובים וכו' גם כן יודע IMAGEREADY (אני עכשיו רק חותך ועוזר לאחרים עם דברים קטנים שלהם) רב היום מול המחשב מ3 עד ל 11 (בערב) מינימום אם אין בית ספר עד לשעות הלילה המאוחרות יש לי שפה רהוטה מאד (ב3 שפות אנגלית,רוסית,עברית) ניסיון לצערי אין לי אבל כל אחד צריך להתחיל מאיפשהו (אם נחשב עזרתי לחבר עם ריסלר זמן קצר) אולי אני ידוע פחות מתומך טכני מיקצוע ממוצע אז אני מבקש כתמורה איכסון בסיביבות ה200 מגה איכסון 15 ג'יגה תעבורה אני זמין בפלא,אייסי,מסן,אימייל,סקיפי,אין לי בעיה להיות בצ'ט\פורום תמיכה של החברה אך בנתיים המחשב קצת הרבה לא עובד ואני מפרמט היום גג מחר icq:5548455 בברכה דן. Last edited by Major5; 22-03-06 at 18:03.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|