|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
לכל מי שרצה להבין מה זה HTML תקני ולמה זה חשוב
Fatal Error
|
המאמר לא עשה עלי כזה רושם.
1. לתקן (ול validator) יש לפעמים שגעונות משלו שעל קוד תקין לכל הדעות הוא מתחיל לצעוק שחסרים פרטים כאלו וחסרים דברים אחרים. 2. במקרים מסויימים שמתאימים את האתר לשלושת הדפדפנים הגדולים (IE, מוזבל ואופרה) יש צורך לכתוב האקים מסויימים כי שיטה אחת או אחרת לכתיבה עובדת רק בדפדפן אחד ואילו לשניים האחרים צריך לכתוב דרך פתרון עקיפה - את ההאקים הקטנים האלו הוא מזהה כקוד שגוי. 3. אני לא מוכן לוותר על עיצוב האתר, הזחה נכונה, יעילות קוד, שיטות עבודה שלי רק בשביל ש W3 יוציא לי באנר קטנצ'יק "וואלה אלעד, האתר שלך כתוב לפי התקן" 4. אני אחד שמאמין שאם האתר נראה היטב על 3 הדפדפנים שציינתי למעלה, אתה יכול לשים פס על התקן. והערה קטנה לסיום באשר לאנשים עם מוגבלויות: בחיים, אבל בחיים לא תוכל לבנות (או לתכנת) משהו שיתאים לכלל האוכלוסייה ויהיה לשביעות רצונה. כל מקרה תבחן לגופו כי הרי אין עולם ורוד ותפעל לטובת הרוב.
משתמש - היכל התהילה
|
לש"ש
צריך לחשוב יותר על מכשירים ניידים בעלי כח עיבוד פחות. פלאפונים מחשבי כף יד ולך תדע מה עוד יהיה...
Fatal Error
|
ציטוט:
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יהיה יותר קל לעבד את הקוד. בXHTML / מסמל סגירה. ככה שהמחשב לא צריך לחשוב מה צריך תגית סגירה ומה לא. ברגע שהוא פוגש / כנראה זו סגירה. אני לא מנסה להצדיק את התקן אני רק מנסה לחשוב למה הוא מועיל והבאתי את המאמר בעיקר כדי להראות מה זה בכלל ולמה בכלל המציאו אותו.
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
במחשב נייח כמו שאתה משתמש בו עכשיו (לפחות כך נידמה לי) יש בו הרבה מקום אחסון, כך שמתי שהקוד לא תקני, המחשב מוריד את הדף למחשב, ומתקן לו את הקוד, ואז אתה רואה את הדף המתוקן, אבל במחשבים נידים כמו פלאשפונים וכף יד, יש יותר בעיה לעשות זאת.... ואז יכול לקרוא שהאתר לא יעבוד... מקווה שהבנתה |
|
![]() |
# 7 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
"המחשב מוריד את הדף למחשב ומתקן את הקוד"? אני חושב שזה קצת לא נכון (וזה נאמר בצורה עדינה).. ציטוט:
![]()
# 8 |
Permanently Banned
|
אלעד, אני מצטער מאוד, אך אם אתה מאמין כך אינך מתכנת אתרים, אלא עצלן :\
אם העיצוב נראה טוב על שלושתם. יופי ומה קרה למשתמשי MAC ? LINUX למשתמשי הפלאפונים וכו' ? הם לא יוכלו להכנס לאתר ולראותו כראוי כי אתה חושב ש. אם אתה בונה את האתר לעצמך זכותך לעשות מה שבא לך, אבל אם אתה בונה ללקוח, חובה עליך לעשות הכל כדי שהכל יעבוד עם האתר. אתה מקבל כסף לבצע עבודה על הצד הטוב ביותר. גם אם הלקוח אינו מודע לעובדה הזאתי. |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
br input embed meta link img ויש עוד כמה עשרות :\ אלו הנפוצים ביותר. |
|
![]() |
# 10 | |||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
באשר למשתמשי הפלפאונים - הפלאפונים כיום עדיין לא ברמה מספיקה טובה והם לא יכול להציג טקסט מעוצב, תמונות למיניהם ואתר ברוחב של 700 פיקסלים לא כ"כ יכול להיכנס למסך סלולרי (גדול ככל שיהיה) ציטוט:
ואני לא צריך לעבוד שעות נוספות כדי להתאים איזה קוד לתקן (וכמו שנתתי דוגמא - עם כל ההאקים למיניהם לא תמיד הקוד יתאים לתקן - אבל יעבוד טוב בדפדפנים) ואני גם חוסך ללקוח כמה עשרות (או מאות שקלים) עבור שעות העבודה הנוספות האלו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|