|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
חברת איכסון מהקמה ועד לשירות הלקוחות
שלום
אני שואל את השאלה הזאת עבור מישהו שמתכנן להיכנס לתחום ההוסטינג. מה זה מצריך בעצם, במה צריך להשקיע כספים, מהם העלויות וכו'. אשמח לקבל תשובה. תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
קודם כל לארגן את הכל,לחשב כמה הוצאות יהיו לך,כמה הכנסות אתה צופה להכניס בחודשים הראשונים.
"לפתיחה המושלמת",אתה צריך את הדברים הבאים: קודם כל רישום במע"מ,מס. 2:שם לעסק,עדיף משהו יחודי,שלא יכלול את Serv,Host,וכו'.. 3:שרת-שרת יעודי יהווה את הכניסה המושלמת.(אם אין את התקציב,עדיף VPS על ריסיילר.) 4:עיצוב-לחפש עיצוב,לרכוש אותו (אני מתכוון לעיצוב מקצועי ולא עם הרבה חרבושים). 5:תיכנות-לתכנת את העיצוב בצורה הכי טובה שיש . 6:הכנת טקסטים לאתר (הווה אומר ,ברוכים הבאים,אודות,תקנון,וכו'),שינוסח בצורה טובה ומקצועית!. 7:גיוס תומכים+נציגי מכירות(תומכים עדיף לגייס 3 להתחלה,ולאחר מכן לגיס עוד ועוד.) 8 ![]() אני אישית ממליץ על דומיין ישראלי,אם אתה מצליח לרשום,תרשום Net.il אם לא,תסתפק בCo.il . 9:בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
ציטוט:
3. בהתחלה עדיף רסיילר עם גישת SSH - אתה לא צריך לדאור לשרת מה שאתה צריך זה רק להריץ שרתים וכו' (ללקוחות כמובן) 7. תומך טכני אחד + 2 יחצ"נים יעשו את העבודה כל השאר מילה במילה וכמובן שיהיה בהצלחה ![]()
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
נכון מאוד כל מילה שהוא אמר! אפשר בהתחלה גם להסתפק בדומיין net/com ולא ישר ישראלי אבל עם אתה רוצה באמת להיות מקצועי ויש לך תקציב =) אז קנה ישר co.il יותר מקצועי.. ד"א דודי תגיד אפשר לרכוש net.il או רק באישור? חייב אישור לפני לא? והרבה אמון והצלחה תעשה את העבודה ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
דודי צודק
אבל למה צריך אישור של Net.il בהצלחה אים אתה צריך עזרה אשמח לעזור לך פרטים בחתימה |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
לא רק
http://013.net.il אממ אני באמת מחפש חברה שמוכרת ואני יפרסם ועכשיו מצאתי אתר שמוכר ת'אמת ממש בטעות מצאתי בדפדפן http://www.joinweb.co.il/domain/domains.html Last edited by dj fm; 27-03-06 at 14:19.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|