|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הזה :
שלום לכם ,
מצאתי בוואלה מפרט די חזק במחיר די נחמד .. שימו לב : http://www.wallashops.co.il/shopmind...ion_id=1889168 יש גם 30 תשלומים (נפלו על הראש ...) ומולו יש את הדואל קור .. http://www.wallashops.co.il/shopmind...ion_id=1888808 על מה הייתם ממליצים יותר ולמה ? על מה הייתם ממליצים פחות ולמה ? מדובר במחשב שהולך היישר לחווה ... סתם רציתי לשמוע כמה חוות דעת .. ליאור . |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
חלקים ישנים ולא איכותיים... חלקים שאם היית בונה בעצמך לא היית מסתכל עליהם... לא מומלץ...
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
בכל אופן ... אתה אומר שלא כדאי לקחת לא את זה ולא את זה ? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אה אז אם החברה איכותית כל המוצרים שלהם טובים?
![]() אם אתה רוצה שרת Dual Core איכותי לך על סדרת 9xx ה920 יתן לך ביצועים איכותיים ביותר... לא יודע מה איתך אבל אישית לא הייתי מוציא סכומים גבוהים של שרתים שלא יתנו לי כל כך הרבה... אני הייתי קונה איזה פרסלר 920 עם P5WD2-E Premium וזיכרונות G.Skill Titan 800MHz וקירור מים של סוויפטק... כל זה יתן לך OC שממנו יצאו ביצועים שלוקחים כל שרת אחר... עדיף על כל Opteron ועל כל Xeon... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() אני איקח הכול בחשבון |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ואם מסקרן אותך לדעת מה יכול לצאת מהמפרט הזה הנה מידע על מעבד זהה שעבר OC יציב על מערכת קירור דומה ולוח אם זהה: Intel Pentium D 920
- המעבד המסוים הזה לאחר הOC מצליח לבצע יותר פעולות במספר מוגבל של מעגלים מכל מעבד אחר! לאחר הOC המעבד הזה מנצח כל מעבד (למשל AMD Athlon 64 FX-60,Intel Pentium D 965EE,AMD Opteron 854,Intel Xeon Dual Core 7041) במהירויות ברירת מחדל. נכון מגרה?... ![]() חשוב לציין שבאפריל רוויזי'ן C1 יצא ואותו הדגם יהיה קר יותר ב10 מעלות צלזיוס לפחות! לכן OC רציני יותר יהיה יציב! |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אקס מנהל
|
עומרי, אתה נפלת על הראש תגיד לי?!
מי עושה OC לשרת? ממתי? OC עושים רק למחשב ביתי. Last edited by Dima; 28-03-06 at 02:22.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
1. המעבד יחזיק בין 8 ל10 שנים במקום יותר! 2. במידה והמערכת קירור תפסיק לעבוד יש סכנה למעבד (למרות שבOC המסוים הזה אין כי המעבד הזה מסוגל לעמוד ב120 מעלות צלזיוס!) 3. אתם מסתכנים בלקבל זיוני שכל במסנג'ר מדימה! ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אתה יכול לקבל גם כמה ממני בפורום, אבל לא ניגע בזה עכשיו :/ עומרי אף אחד לא עושה OC לשרת, תבין את זה כבר! אני רואה שנסחפת עם זה יותר מידי. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אמממ יש משהו בדבריו של עומרי...
אפשרי לעשות אוסי לשרת למרות שזה לא כזה מומלץ... יש חסרונות ויש יתרונות! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|