![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
מה הבעיה בקוד?
קוד:
<? //mysql include("db.php"); //תנאי לשליחת טופס if(isset($_POST["submit"])) { $pass=$_POST["password"]; $user=$_POST["username"]; $query=mysql_query("SELECT * FROM admin WHERE username='$user'"); $row=mysql_fetch_array($query); $dbuser=$row['username']; $dbpass=$row['password']; } if($dbuser!=$user && $dbpass!=$pass) { echo "you cant enter here"; } else { echo"hello man"; } echo <<<html <title>login page</title> <body> <div align="center dir="rtl"> <strong>login</strong><br> <post method="post"> username: <input type="text" name="username" id="username" /> password: <input type="password" name="password" id="password" /> <input type="submit" name="submit" id="submit" value="שלח טופס" /> html; ?> |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
תסביר את עצמך, מה קורה? יש שגיאה או מה?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
סליחה..חח.. איןן שגיאה אבל הוא לא שולח את הטופס ובתנאי האחרון הוא ישר כותב HELLO MAN
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תנסה לעשות במקום:
PHP קוד:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
לא עובד אחי אותה טעות
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
תנסה להחליף מ&& ל|| (בתנאי בדיקה)...אני לא בטוח בזה אבל אולי זה יעבוד...אני מרפרף כי אני חייב ללכת..תגיד לי אם הצליח.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש חדש
|
בלי קשר תעשה את הדברים הבאים :
תשנה את המשפט if בהתחלה למשפט הבא : PHP קוד:
PHP קוד:
תערוך את המשפט if השני למשפט הבא : PHP קוד:
# 8 |
אין כמו ב127.0.0.1