![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
מה דעתכם על המפרט הזה?
מארז:MINI ATX מהודר
לוח אם:CHIPSET INTEL S775 מעבד:INTEL P-4 3GHZ 775 800MHZ זכרון: 1GIGA DDR כרטיס מסך:X550 PCIE 256MB כרטיס קול מובנה:SB 5.1 כרטיס רשת מובנה דיסק קשיח 160GB S-ATA צורב: DVD DUALAIR +- כונן DVD כונן 1.44 מיקלדת+עכבר MICROSOFT MULTIMEDIA מה דעתכם על המחשב הזה? כמה בערך הוא עולה והאם הכרטיס מסך מספיק טוב למשחקים רגילים לא משהו יותר מידי מיוחד |
![]() |
# 2 |
אושיית הוסטינג
|
מארז ATX מהודר=לא לקנות.
תרכיב מפרט לבד יצא יותר משתלם...
חבר על
|
כבר לא משתלם לקנות
p-4 3.0GHz 1m cachre תלך כרב על איכות 2m cache
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
למרות שאני דיי נוטה להסכים איתך שלזה הוא התכוון. אני יסכם ככה לפותח האשכול, זה המפרט שאתה רשמת לכולם להגיב: מארז:MINI ATX מהודר לוח אם:CHIPSET INTEL S775 מעבד:INTEL P-4 3GHZ 775 800MHZ זכרון: 1GIGA DDR כרטיס מסך:X550 PCIE 256MB כרטיס קול מובנה:SB 5.1 כרטיס רשת מובנה דיסק קשיח 160GB S-ATA צורב: DVD DUALAIR +- כונן DVD כונן 1.44 מיקלדת+עכבר MICROSOFT MULTIMEDIA אני יתחיל בזה שאני מסכים עם KERNEL, תבקש שמשהו בעל ידע ירכיב לך מפרט סביר. דבר שני אין מספיק פרטים בנוגע למפרט שלך, כדוגמאת: דגם לוח אם, של איזה חברה הכרטיס מסך ודגם מדויק, או לאיזה מחיר אתה רוצה שאנחנו נגיב בין אם זה משתלם לך או לא... אני ממליץ בחום שתבקש ממשהו בעל ידע ליצור לך מפרט שיתאים לך לצרכים ולתקציב שלך. בברכה יבגני |
|
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי בדימוס
|
נעול + אזהרה - פתחות אשכול בו ביקשת מפרט מדוע לא פירסמת הודעה זו שם?!?
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|