|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
המשך ביקורת על יאן מלזרטרק
בהמשך לאשכול שנפתח לפני כמה ימים, כבר 3 ימים שהפלאפון של יאן סגור "משום מה" בידיוק אחרי שבאותו יום דיברתי איתו, והוא היה מאוד "עסוק" והוא אמר לי להתקשר תוך כמה שעות והתקשרתי ואתם בטיחים מבינים תהמשך.....
בלי קשר למקצועיות זה כבר ממש אמינות ויכול להיות אפילו גניבה שהוא מתכוון לא לענות לי ואפילו לא להחזיר לי את המינימום של הכסף ששילמתי לו. אני מתכוון לתבוע אותו אם זה אפשרי. זה פשוט חוצפה שלא תאומן - חודשיים שלמים כבר! |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
זה הבעיה בישראל נוכלים בלי סוף
|
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
נסה לתבוע אותו, בספק אם תוכל ואם כן אני בספק אם תרוויח מזה משהו...
בכל מקרה בהצלחה עם יאן... יבגני |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בעולם יש גנבים אמיתיים - פה בארץ בשביל 40 ש"ח אני לא מאמין שמישהו ייגנוב . חזרה לנושא - אני מאוד מצטער על מה שקרה לך ואני מקווה שיסתדר איתו מהר . אם תצתרך עזרה בכל נושא שהוא אתה מוזמן לפנות אליי . בברכה , מאור . |
|
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
תראה בכל מקום יש גנבים ונוכלים , אין מה לעשות ככה זה החיים - יש טובים ויש רעים .
בפעם הבאה תחשוב טוב מאיפה כדי לרכוש - מהזול ? או מהיקר יותר בכמה שקלים. "על איכות משלמים" אולי יקר יותר בכמה שקלים אבל יותר איכותי - ולא יגנבו לא לך כלום ![]() |
![]() |
# 7 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
הוא רכש שם מתחם ב70₪ לדעתי הוא לא צריך להוסיף שקל כדי לקבל את מה שמגיע לו...
ובקשר לטענה שלך איכות = כסף זה ממש אבל ממש לא נכון! זה תלוי בבנאדם. אם הוא ישר ואמין ורוצה 20₪ על אחסון לבין אדם חם מזג שגובה מחיר גבוהה בהרבה. אז תפסיקו כבר עם השטויות של איכות = כסף.
משתמש - היכל התהילה
|
סליחה.. אבל אני עדיין לא מבין, שילמת לו את הכסף לדומיין? למה הוא לא מספק לך את הדומיין וזהו?
כ"כ קשה להזמין דומיין היום? ![]()
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אני לא חושב שההורים שלך יתבעו בישביל 70 שקל טוב נו לפחות ההורים שלי לא היו עושים את זה בישביל 70 שקל... ![]()
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
סלביק צודק במאה אחוז...
וגם אם ההורים שלך יהיו מעוניינים "להכנס בו" אתה יודע כמה פיצויים אתה יכול לקבל?? תשובה: גרושים! אלא אם כן תוכיח שהדומיין שווה הרבה כסף אבל הסיכוי להוכיח דבר כזה כל כך נמוך כמעט אפסי... אלא אם כן אתה רצית לקנות דומין בסגנון של SEX.COM.. יש מבין?? יבגני |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|