|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום,
ברשותי אתר ואני רוצה לפרסם אותו באתרים גדולים ואני מתכוון לאתרים גדולים עם למעלה מ600 כניסות ייחודיות ביום. [מעוניין יותר באתרים שהגולשים שלהם יתעניינו בתחום הפלאש-והעיצוב וכד'] הפרסומות היא מה שמופיע כאן www.fla-p.com הבאנר. דרישות: * נא לצרף בתגובה תמונה של הסטיסטיקות. * מחיר של הפרסומות כולל טווח זמן פרסום. * דרכים ליצירת קשר * קישור לאתר כאן /בפרטי. בתודה אבי Last edited by uni; 04-04-06 at 13:59.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
כנסיות יומיות יחודיות: בין 1700 ל 2100
מחיר לחודש: פרסום באנר תחתון (בסוף הדף) 70 ש"ח תמונה+קישור לפורום תוכל לקבל בפרטי לאחר שהשרת יחזור(כרגע היו התקפות ומטפלים בזה) אם אתה מעוניין לשמוע פרטים שלח הודעה פרטית, פרסום באנר עליו כבר תפוס לכן לא הצעתי |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
כנס:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=18559 כניסות ייחודיות(בממוצע) ליום: 6000+- יום שיא: 8349 באנר גדול באורך 468, גובה 60, אקראי עד חמישה באנרים לשבועיים. על התשלום נדבר בפרטי. באתר http://www.war-army.com/
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שלחתי לך ה.פ וראיתי את אתרך |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
27 Mar, Mon 21355 28 Mar, Tue 18038 29 Mar, Wed 21700 30 Mar, Thu 21843 31 Mar, Fri 22507 01 Apr, Sat 21834 03 Apr, Mon 20075 www.emule.shumzone.com (ישראלים ניכנסים אליו לא אנגלית האתר באנגלית לאפשר פירסום של גוגל) מסנג'ר haiadmin@shumzone.com 300 ש"ח לחודש |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
האתר הנ"ל לא יכול לעזור לי בפרסום שאני צריך, ותשלח לי הודעה הוספתי אותך במסן, אני הייתי איתך בעבר עם האתר בתחום הפלאש |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|