![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
עיצוב חדש! :)
אממ..........................................
אז ככה, קודם כל אני בכלל מתכנת, ולא מעצב, אבל בזכות (או בגלל) המדריכים של ניר התחלתי להבין יותר את התוכנה ואת כל מה שאפשר לעשות בה. אחרי שהצלחתי לעצב את כל הדברים שהוא הכין להם מדריך ניסיתי לעבור לעיצובים שלמים, וזה העיצוב הרביעי שלי- אז תגובות בונות בקשה. *תודה לניר שבזכותו (ובגללו) התחלתי לעצב בכלל ולפתוח פוטושופ חוץ מלעשות סלייסים* *אל תתיחסו לבאר, אני עוד צריך לעבוד על הדבר הזה* http://files.tmp.co.il/design_45tlc023l.png תגובות בונות. ![]() חג שמח ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
הקישור לא עובד לי =\
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
איך לא עובד?
והעיצוב יפה מאוד לרביעי! קצת מרובע מדי. וגם הסגנון הוא סגנון ישן, ברוב העיצובים ה"יפים" היום תמצא דברים "מרהיבים", למשל איזה תלת מימד או איזו מברשת יפה שאתה יכול "להתשגע" עם הצבעים. וגם בעיצוב חסרים צבעים. אבל כמו שאמרתי, מאוד יפה לרביעי ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
עובד.
את האמת? לא ממש אהבתי, זה עוד רביעי שלך וזה רק התחלתי, שתגיע לעיצוב העשירי שלך, תבין שזה עיצוב לא לרמה שלך. חסר בו הרבה, לא ממש אהבת. תנסה להשאר עם 2-3 צבעים ייחודיים, ולא עם הרבה צבעים. תשדל שכל צבעי הפונטים יהיו בצבע אחיד, וכן גם תשדל שיהיה פונט יחיד ויפה.
# 5 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
ותודה לכולם , אני ידע איך להשתפר לפעם הבאה. וד"א, אני עוד מעט יפרסם את הגרסא עם הבאר החדש, אולי זה ילך יותר טוב. Last edited by =_="; 15-04-06 at 10:52.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
נחמד הצבעים לא משהו
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
תוכל להעלות את העיצוב למקום אחר בכדי שאוכל לראות אותו..?
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
http://img86.imageshack.us/img86/6688/design0on.png |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
תודה,
העיצוב נחמד כמו שאמרו קודם לכן הצבעים לא משהו (להיתחשב בזה שאתה מתכנת ושזה עיצוב 4 שלך זה יפה מאוד..) בהצלחה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
לא פועל :L
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|